Show

Komentari 35

Mia se javila Albini: Želim ti svu sreću u pripremi za Eurosong!

Mia se javila Albini: Želim ti svu sreću u pripremi za Eurosong!

Draga Mia, hvala ti na željama. Hvala za dobru atmosferu i podršku. Bila si prekrasna i veselim se tvom radu i pjesmama, napisala joj je ovogodišnja pobjednica Dore u komentaru

U subotu se na Dori u Opatiji 14 finalista borilo za Eurosong. Kao što je vjerojatno većini poznato, u Nizozemskoj će nas predstavljati mlada Splićanka Albina Grčić (22).

POGLEDAJTE VIDEO: Albina ide na Eurosong s pjesmom 'Tick-Tock'

Iako, kako nam je rekla, još nije u potpunosti svjesna toga da je pobijedila, na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko fotografija s izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije i zahvalila glasačima na ogromnoj podršci. Njezini fanovi u komentarima su joj pisali kako će u Rotterdamu biti savršena i neka se uopće ne brine.

Dobila je i čestitke što je završila na prvom mjestu, a među čestitarima se našla i Riječanka Mia Negovetić, kojoj je prošle godine pobjeda izmakla za dlaku i otišla u ruke Damira Kedže. Natjecala se i ove godine i bila je trećeplasirana. 

- Čestitam na zasluženoj pobjedi na Dori. Želim ti svu sreću i snagu u pripremi za Eurosong i da budeš super u Rotterdamu! Bravo za cijeli tim - napisala je Mia, a njezin komentar odmah su počeli lajkati Albinini fanovi.

Nije dugo trebalo i Albina joj je odgovorila: 

- Draga Mia, hvala ti na željama. Hvala za dobru atmosferu i podršku. Bila si prekrasna i veselim se tvom radu i pjesmama - napisala je Grčić. 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna! 

 

Najčitaniji članci