Show

Komentari 241

Mia se nije plasirala u finale: 'Nemamo joj što zamjeriti, bila je odlična, no baš nam ne ide'

Mia se nije plasirala u finale: 'Nemamo joj što zamjeriti, bila je odlična, no baš nam ne ide'

Dimšić je oduševila mješavinom engleskog i hrvatskog jezika, no njezina 'Guilty pleasure' nije ostavila dovoljan dojam na glasače

Domaća predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, Mia Dimšić  (29) unatoč odličnom nastupu i punoj podršci koju je dobila nije se uspjela plasirati u finale. Mia je osvojila srca gledatelja, ali Hrvatska ni ove godine neće biti među 10 država koje će ponovno pjevati.

- Treba nešto mijenjati u sustavu odabiranja onih koji odabiru pjesme. Treba neki veliki zaokret napraviti, no apsolutno trebamo čestitati Miji - komentirao je Vladimir Kočiš Zec.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nemamo što zamjeriti Miji, bila je odlična, no u zadnjih desetak godina nam ne ide na Eurosongu.

Mia je večeras zapjevala jedanaesta na Eurosongu, a u svoj je nastup poprilično promijenila u odnosu na onaj na Dori. Nastup je započeo u potpunom mraku, zatim su se upalila svjetla i otkrila Miju u raskošnoj ružičastoj haljini s gitarom u rukama.

Oko nje su bila dva plesača i plesačica. U jednom trenutku uzeli su joj gitaru, pa je Mia prošetala pozornicom i pjevala plesačima.

- Europe we love you! Grazie mille - uzviknula je i zahvalila se, a publikom su se prolomile ovacije. Naime, nastupila je u elegantnoj kreaciji domaćeg modnog dvojca Elfs, a za razliku od duge kose na probi probi, imala je kratku ravnu frizuru ošišanu u bob.

Nažalost, unatoč velikom trudu i nadi, Mia nije uspjela prikupiti dovoljno bodova kako bismo ju ponovno gledali u finalnoj emisiji. Ponovno će nastupiti: Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska.