Obavijesti

Show

Komentari 135

Mijo otkrio svoju stranu priče: Zašto da joj dajem lažnu nadu?

Mijo otkrio svoju stranu priče: Zašto da joj dajem lažnu nadu?
9

Dok je 'Gospodin Savršeni' pričao, Nuša ga je pozorno slušala i nije bila ljutita na njega te je rekla kako će i dalje ostati prijatelji, a Mijo se s tim složio

VIDEO

Mijo Matić (27), našao se sa Nušom Rojs (28) u Ptuju. Nakon što je Slovenka ispričala svoju stranu priču o njihovom prekidu, sada je i 'Gospodin Savršeni' otvorio dušu. Prvo je voditeljica Antonija Blaće (40) odradila razgovor s Nušom, a onda se pojavio Mijo koji je Slovenki donio buket cvijeća. Na početku je priznao da je problem bio u njemu.

- Preuzimam svu odgovornost, ja sam kriv. Ja sam napravio rez i ponio sam se loše - priznao je Mijo za RTL Exkluziv. 

Gospodin savršeni 2019.

Dodao je kako ga je Nuša u showu privukla jer je dijelila zajedničke interese s njim, kao što su strast prema glazbi, vježbanju...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

- Nakon snimanja stalno sam bio među ljudima i emocionalno sam se istrošio i osjetio sam da sam prazan. Zašto da joj dajem lažnu nadu, ako ne mislim tako. Nisam bio za taj veći korak, a zašto nekoga zavlačiti - rekao je.

Gospodin savršeni 2019.

U jednom trenutku par je ostao nasamo. Nuša je taj trenutak odlučila iskoristiti pa ga je pitala bi li se zbog nje preselio u Sloveniju, a dobila je neočekivani odgovor: 'Već sam ti rekao da ne želim u tom smjeru razvijati naš odnos'. Na to mu je ona odgovorila da bi bila spremna na sve, pa i preseliti se u Zagreb radi njega.

- Željela bih da je to obostrano - rekla je, ali shvatila da od njih dvoje uistinu neće biti ništa. Naposljetku su se dogovorili da se uvijek mogu družiti kao prijatelji, što su zaokružili zagrljajem i poljupcem u obraz. 

Podsjetimo, Mijo je u finalu showa odabrao Nušu kao svoju savršenu partnericu, a ona je dva dana nakon finala objavila kako više nisu zajedno. Sudeći prema njezinim objavama na Instagramu s prekidom se još nije pomirila. 

Fatalna Nuša: Ljubav prizivala meditacijom, a Mijo ju 'slomio'
Fatalna Nuša: Ljubav prizivala meditacijom, a Mijo ju 'slomio'

Nedavno je otkrila kako je nakon završetka showa ostala neko vrijeme u Zagrebu i da je upoznala velik dio Mijinih prijatelja.

- Saznala sam od kolega da traže Slovenku na nekom poslu i rekla sam da ću se prijavit - dodala je i otkrila kako smatra da je to Miju preplašilo. 

- Prvo mi je rekao da bi to bilo dobro i onda se distancirao. Više mi nije pisao i bilo mi je teško. Nakon četiri dana mi se javio i rekao da više ne osjeća da je to ono pravo - rekla je tužnim glasom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:59
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin