Show

Komentari 16

Mijo se 'bacio' na uređivanje stana: 'To me iznimno veseli'

Mijo se 'bacio' na uređivanje stana: 'To me iznimno veseli'

Dnevni boravak mi je trenutačno najbolji jer ondje boravim najviše vremena kad sam u stanu. Iako sam rijetko u stanu preko dana, navečer volim popiti jedno pivo ili čašu crnog vina uz knjigu ili glazbu, priznao je

'Gospodin Savršeni', Mijo Matić (27), trenutačno je okupiran novom zanimacijom. Njegovom sportskom životopisu koji se sastoji od bavljenja gimnastikom, nogometom i bodybuildingom, nakratko je dodao karijeru vatrogasca, a sada se odlučio 'baciti' u uređenje interijera.

Tom se prilikom na društvenim mrežama pohvalio prigodnom fotografijom iz udobnosti vlastitog dnevnog boravka.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tko bi rekao da će me veseliti uređivanje ili namještanje stana. Ponekad unutar sebe prepoznam roditelje u ovakvim životnim uživanjima. Majka oko estetike i topline doma, tata u jelu i piću. Hvala 'starci' što uživam život iznutra s vama iako ste u Sisku - napisao je na Instagramu.

- Prvi put uređujem stan i stvarno sam iznenađen koliko me to veseli. Prilikom uređenja stana posebno obraćam pažnju o kojem je prostoru riječ i za što će mi služiti, zatim kako iz njega izvući najbolje da bude udobno, lijepo i funkcionalno za moj način života - rekao je Mijo za Story.

Iako ima puno obaveza zbog kojih većinu vremena provodi izvan doma, Siščanin ne dvoji kada je u pitanju njegova najdraža prostorija.

- Dnevni boravak mi je trenutačno najbolji jer ondje boravim najviše vremena kad sam u stanu. Iako sam rijetko u stanu preko dana, navečer volim popiti jedno pivo ili čašu crnog vina uz knjigu ili glazbu - dodao je je za Story.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci