Obavijesti

Show

Komentari 6

Mikulić: 'Kuća mi je razrovana, a idu kiše. Ništa ne stignem ni obaviti. Već sam na aparatima!'

Mikulić: 'Kuća mi je razrovana, a idu kiše. Ništa ne stignem ni obaviti. Već sam na aparatima!'
3

Drugi tjedan da Jakija vozim na drugi kraj grada u vrtić i ništa ne stižem obaviti do 12 dokle je on u vrtiću, a svako popodne ima terapije. Školarcima još nisam kupila ni sav potreban pribor, napisala je glumica

VIDEO

Glumica Marijana Mikulić (40) prije nekoliko tjedana započela je renovaciju obiteljske kuće, a sada je otvoreno progovorila o stresnom periodu. Priznala je kako joj je teško istovremeno uređivati dom i izvršavati ostale obveze.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Marijana Mikulić u 24 pitanja 07:34

- Drugi tjedan da Jakija vozim na drugi kraj grada u vrtić u specijalnu grupu, i ništa ne stižem obaviti do 12 dokle je on u vrtiću, a svako popodne ima terapije. Drugi tjedan nastave, a školarcima još nisam kupila sav potreban pribor, kutije za likovni od lani su opustošene, a ja nikako da odem po novi materijal - započela je glumica.

- Drugi tjedan da tata i Josip štemaju, cca 20 kubika šute izbacili i još nema kraja. Kuća je razrovana, idu kiše, a svi planovi o radovima su pali u vodu i moramo smisliti novi plan, al ono do jučer inače ćemo imati slapove Niagare po kući - nastavila je.

Mikulić otkrila: 'Nakon eventa sam popila jednu zidarsku pivu. Ko prava dama, žena, majka...'
Mikulić otkrila: 'Nakon eventa sam popila jednu zidarsku pivu. Ko prava dama, žena, majka...'

- Andrija kaže da je jedna Prof rekla da do idućeg sata svi moraju imati okvire na knjigama i bilježnici. Profesorice draga to mi je apsolutno na vrhu liste prioriteta trenutno - poručila je pa upitala pratitelje kako se oni snalaze s novom školskom godinom. Osvrnula se i na cijele pribora.

- A o cijenama pribora nećemo. Lanjske polupotrošene boje i kistove ćemo pojesti da ne propadaju. Je l' i vi uživate pritisku oko nabavke školskog pribora već prvi tjedan nastave, ili ste savršene, uvijek spremne?! (Ove savršene nek ne pišu ništa molim vas, ionako sam već na aparatima - zaključila je.

Mnoge pratiteljice pronašle su se u njezinim riječima.

'Evo mi smo samo za omote dali 95 kn za jedno dijete! Sretno u ostvarivanju svih ovih obaveza koje ste naveli', 'Djecu od malena učimo da dijele,pa neka prijatelji iz razreda imaju priliku učiniti dobro djelo i posuditi pribor dok se ne nabavi!', 'Mi privodimo renovaciju kraju, dugiii mjeseci radova, nikad kraja', pisali su Marijani ispod niza fotografija na kojima drži kutiju školskog pribora.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA 'TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin