Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

'Mile 22': Mark Wahlberg je još jednom epski opaki specijalac

Wahlberga godinama viđamo u dva, katkad i tri filma godišnje, redovito u režiji njegovog prijatelja Petera Berga te uvijek u ulozi odlučnog i opakog specijalca, policajca ili vatrogasca

Foto: Twitter/Screenshot
3 komentara

Postoje glumci koji, premda glume u svakojakim filmovima, nekako uvijek glume jednog te istog lika. Iako bi se sada mogao napisati propisan popis takvih glumaca, jedan koji je već godinama 'u takvom điru' jest Mark Wahlberg.

HUNT SE VRATIO 'Nemoguća misija 6': Uvijek smo se bojali kraja koji dolazi

Wahlberga već godinama viđamo u dva, pokatkad i tri filma godišnje, redovito u režiji njegovog prijatelja Petera Berga te u ulozi odrješitog i opakog specijalca, policajca, vatrogasca ili čak strojara na naftnoj platformi.

 

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET - Laurel ili Yanny?

Niti jednu od tih uloga ovaj glumac nije odglumio loše, međutim, poprilično je teško sjetiti se ikoje koju je odglumio dobro. A ovog ljeta Wahlberg nam dolazi kao specijalac, opet pod režijom Petera Berga, u filmu 'Mile 22'.

Foto: Twitter/Screenshot

James Silva (Wahlberg) je operativac najcjenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. s Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora osigurati i prevesti do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Hoće li uspjeti u svojem naumu? Koga će žrtvovati kako bi uspio? Špijunske igre su nemilosrdne.

Pogledajte prvi foršpan

Mark Wahlberg glavni je glumac u timu u kojem se nalaze i John Malkovich, Lauren Cohan, Iko Uwais te Ronda Rousey.

'Mile 22' u kina dolazi početkom kolovoza ovog ljeta.

Tema: FILM

Message