Obavijesti

Show

Komentari 22

Milena Dravić: 'Ne znam hoću li se ikad više vratiti kazalištu'

Milena Dravić: 'Ne znam hoću li se ikad više vratiti kazalištu'
1

Dravić je nakon suprugove smrti pala u depresiju i nije brinula o svojem zdravlju. Zbog bolova u kukovima zaposlenica pariškog aerodroma vozila ju je u invalidskim kolicima od zrakoplova do automobila

VIDEO

Nadam se da ću uskoro opet snimati jer su mi liječnici rekli da, nakon dulje pauze, mogu opet raditi. Ne znam hoću li se ikad vratiti kazalištu, kaže Milena Dravić (77).

Diva srpskog glumišta dugo se oporavljala od smrti supruga Dragana Nikolića koji je preminuo 2016. U braku su bili 44 godine.

24sata

- Milena će nastaviti snimati seriju ‘Komšije’ i svi se veselimo njezinu povratku - kaže Mima Karadžić (62), glumac poznat iz serije ‘Budva na pjeni od mora’.

Podsjetimo, Dravić je nakon suprugove smrti pala u depresiju i nije brinula o svojem zdravlju. Zbog bolova u kukovima zaposlenica pariškog aerodroma vozila ju je u invalidskim kolicima od zrakoplova do automobila. Tad su mnogi počeli spekulirati o tome da će se Milena zauvijek oprostiti od svoje profesije.

 - Čovjek nikad ne zna što ga može snaći. Što mi preostaje nego se nadati da će i moje zdravlje krenuti nabolje. Obitelj je bila uz mene kad mi je bilo najteže i, naravno, moji prijatelji. Hvala im - rekla je tada glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin