Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
33 komentara

Milijana je prije Milojka prijetila supruzi bivšeg ljubavnika (68)

Njegova supruga znala je za nas. Zvala bih ju na fiksni telefon i pitaja: 'Gdje ti je muž?', a ona bi mi s bijesom u glasu odgovorila: 'Ne provociraj me. Zovi ga na mobitel', priča Milijana

Foto: Facebook
33 komentara

On je iz mog sela, susjedi smo. Prijatelj je s mojim roditeljima pa je često dolazio u našu obiteljsku kuću. Prvo me kontaktirao putem Facebooka, a onda smo razmijenili brojeve telefona i nakon mjesec dana završili smo skupa, ispričala je Milijana Bogdanović (21) svojim cimerima u showu 'Parovi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije četiri godine Milijanino srce osvojio je oženjeni muškarac (68), nekoliko mjeseci bili su u vezi, a tada još uvijek maloljetna djevojka nagovarala ga je da se razvede. 

Foto: Facebook

- Neko vrijeme skrivali smo vezu, ali su ubrzo svi saznali za nas. Tražila sam da se razvede, ali nije htio. Zbog toga smo se i posvađali, gađala sam ga mobitelom... Nakon toga smo prekinuli - otkrila je Milijana i dodala kako su zajedno išli na Zlatibor i u posjet njezinim roditeljima u Užici. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Svojim cimerima otkrila je kako je svakodnevno provocirala njegovu suprugu koja je znala za ovu ljubavnu avanturu. 

- Njegova supruga znala je za nas. Zvala bih ju na fiksni telefon i pitaja: 'Gdje ti je muž?', a ona bi mi s bijesom u glasu odgovorila: 'Ne provociraj me. Zovi ga na mobitel' - priča Milijana. 

Foto: Facebook

Podsjetimo, najkontroverzniji par na Balkanu trenutno se nalazi u reality showu 'Parovi', a najavili su i akciju ispod plahti. 

- Nije mi neugodno, mogu odgovoriti na svako pitanje. Seksa jutros nije bilo, ni popodne. A i da je bilo - vi to zapravo želite... Mazili smo se i grlili smo se i ljubili smo se, ništa više nije bilo - odgovorila je Milijana, na što su stanari rekli kako su vidjeli da Milojkova ruka klizi prema donjem dijelu njezinog tijela. 

Foto: Facebook

- Pa dirao te za vaginu - komentirali su cimeri. 

Foto: Screenshot/24sata

- S obzirom na to da narod to želi, molim ukućane da nas nominiraju prvo prilikom i da mi lijepo izađemo jer seksa neće biti - odbrusila je Milijana, na što je Milojko potvrdno odgovorio. Mnogi smatraju kako su Milijana i Milojko sve izmislili kako bi ušli u reality show te kako bi zaradili novce. 

NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Muškarci tijekom seksa često misle o ovome, ali to skrivaju

Naši partneri pišu
Message