Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

Milijana je prije Milojka prijetila supruzi bivšeg ljubavnika (68)

Njegova supruga znala je za nas. Zvala bih ju na fiksni telefon i pitaja: 'Gdje ti je muž?', a ona bi mi s bijesom u glasu odgovorila: 'Ne provociraj me. Zovi ga na mobitel', priča Milijana

Foto: Facebook
33 komentara

On je iz mog sela, susjedi smo. Prijatelj je s mojim roditeljima pa je često dolazio u našu obiteljsku kuću. Prvo me kontaktirao putem Facebooka, a onda smo razmijenili brojeve telefona i nakon mjesec dana završili smo skupa, ispričala je Milijana Bogdanović (21) svojim cimerima u showu 'Parovi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije četiri godine Milijanino srce osvojio je oženjeni muškarac (68), nekoliko mjeseci bili su u vezi, a tada još uvijek maloljetna djevojka nagovarala ga je da se razvede. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Neko vrijeme skrivali smo vezu, ali su ubrzo svi saznali za nas. Tražila sam da se razvede, ali nije htio. Zbog toga smo se i posvađali, gađala sam ga mobitelom... Nakon toga smo prekinuli - otkrila je Milijana i dodala kako su zajedno išli na Zlatibor i u posjet njezinim roditeljima u Užici. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Svojim cimerima otkrila je kako je svakodnevno provocirala njegovu suprugu koja je znala za ovu ljubavnu avanturu. 

- Njegova supruga znala je za nas. Zvala bih ju na fiksni telefon i pitaja: 'Gdje ti je muž?', a ona bi mi s bijesom u glasu odgovorila: 'Ne provociraj me. Zovi ga na mobitel' - priča Milijana. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Podsjetimo, najkontroverzniji par na Balkanu trenutno se nalazi u reality showu 'Parovi', a najavili su i akciju ispod plahti. 

- Nije mi neugodno, mogu odgovoriti na svako pitanje. Seksa jutros nije bilo, ni popodne. A i da je bilo - vi to zapravo želite... Mazili smo se i grlili smo se i ljubili smo se, ništa više nije bilo - odgovorila je Milijana, na što su stanari rekli kako su vidjeli da Milojkova ruka klizi prema donjem dijelu njezinog tijela. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Pa dirao te za vaginu - komentirali su cimeri. 

Foto: Screenshot/24sata

- S obzirom na to da narod to želi, molim ukućane da nas nominiraju prvo prilikom i da mi lijepo izađemo jer seksa neće biti - odbrusila je Milijana, na što je Milojko potvrdno odgovorio. Mnogi smatraju kako su Milijana i Milojko sve izmislili kako bi ušli u reality show te kako bi zaradili novce. 

NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Muškarci tijekom seksa često misle o ovome, ali to skrivaju

Naši partneri pišu
Message