Show

Komentari 18

Milijana priznala: 'Razmišljam o životu izvan ovog realityja...'

Milijana priznala: 'Razmišljam o životu izvan ovog realityja...'

Ukućani su primijetili kako je Milijana već duže vrijeme neraspoložena, a naposljetku je sama otvorila dušu. Nedavno je rekla kako se pomirila s Milojkom, ali njihove su svađe i dalje učestale

Najkontroverzniji par na Balkanu, Milijana Bogdanović (22) i Milojko Božić (74) bili su u svađi zbog njezinih prevara, a onda je Milojko izjavio kako će joj sve oprostiti, ali ne i zaboraviti. Međutim, nakon pomirenja ipak je došlo do svađe između bračnog para, pišu srpski mediji. Milojko očigledno želi biti u dobrim odnosima sa suprugom, ali neuspješno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je dobar početak za bilo što između njih dvoje, mada mislim da od toga neće biti ništa - rekla je  sudionica showa Aleksandra Jakšić, na koju je Milojko nedavno 'bacio oko'. Ona se skinula u toples i legla na trbuh, a on joj je masirao leđa.

Ukućani su primijetili kako je Milijana već duže vrijeme neraspoložena, a naposljetku je sama otvorila dušu.

- Hvataju me neki naleti nervoze. Kad sam nervozna razmišljam o životu izvan realityja - priznala je. 

Milijana ga je već nekoliko puta u vili 'Parova' prevarila s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem. Milojku je pozlilo, paničario je  i u jednom trenutku i zatražio razvod od supruge. Međutim, sada je iznenadio izjavom kako oprašta svojoj i dalje zakonitoj supruzi Milijani što ga je varala i ponižavala pred kamerama. 

- Kajem se za puno stvari koje sam napravila Milojku, ipak on ima 75 godina - dodala je Milijana nakon što je čula Milojkove riječi. Međutim, njihove svakodnevne prepirke čini se da neće prestati tako skoro.

Nedavno ju Milijana dobila i neočekivani poziv. Nazvala ju je njezina baka, vidno uznemirena, pa ju počela kritizirati.

- Kada te vidim s onom budalom, meni poraste tlak, bila sam u bolnici - rekla joj je na početku razgovora. Milijana se šokirala nakon bakinih riječi te ju odmah pitala na koga misli.

- Na koju budalu misliš? Imam samo Milojka ovdje što se tiče ovih budala - rekla je. Međutim, Milijanina baka smatra kako se njezina unuka treba pomiriti s Milojkom, jer od Žapca, tvrdi, nema ništa.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci