Show

Komentari 21

Milijunaš Dan Bilzerian je opet monogaman: S manekenkom slavio uz fotke iz Dubrovnika

Milijunaš Dan Bilzerian je opet monogaman: S manekenkom slavio uz fotke iz Dubrovnika

Bilzerian je jedan od najpoželjnijih neženja, a jednom je prilikom objasnio kako se ne želi 'skrasiti'. Uz njega je uvijek bio poveći broj žena, no ljetos je izdvojio jednu kao najposebniju uz koju je sada proslavio rođendan

Multimilijunaš Dan Bilzerian proslavio je 40. rođendan u društvu američkog modela Madison Jewel Marquez. Ona je ljetos s Danom stigla u Hrvatsku s još nekoliko djevojaka, no bila je jedina koju je poveo u Dubrovnik. Djelovali su prisno, no nisu otkrivali u kakvom su odnosu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dan Bilzerian plovi Jadranom 

Madison je rođendanskom čestitkom upućenom Danu ipak otkrila malo više.

- Sretan rođendan mojem nevjerojatnom dečku. Sretna sam što koračam svijetom s tobom. Ne želim biti ni sa kim drugim - napisala mu je emotivna manekenka. Čini se kako je ipak uspjela smiriti strasti razuzdanog multimilijunaša koji je ranije tvrdio kako mu je teško biti u monogamnoj vezi. 

Bilzerian je jedan od najpoželjnijih neženja, no jednom je prilikom objasnio kako se ne želi 'skrasiti' i zašto vrijeme provodi s toliko žena.

- Žene su najranjivije kada su ljubomorne i ja to koristim. Kada ste s jednom ženom, a onda svoju pažnju usmjerite na drugu, ova prva će poludjeti. Ta ljubomorna žena će onda napraviti sve kako bi vratila vašu pažnju i ljubav. Ako vi to napravite, ista stvar će se dogoditi sa drugom. Ja primjenjujem taj sistem, samo na većem broju žena - ispričao je.

No prije Madison multimilijunaš je bio u još jednoj monogamnoj vezi. Riječ je o 24 godine mlađoj manekenki Sofiji Bevarly, koju je ovaj multimilijunaš svojedobno opisivao kao 'super seksi i pametnu'. No njihova veza nije dugo potrajala. Hoće li američki model uspjeti 'okrenuti' Dana, ostaje nam vidjeti.

Madison na društvenim mrežama nema puno fotografija, no one koje podijeli većinom su golišave.

Najčitaniji članci