Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Milijunaš Vedran Lovrenčić osniva humanitarnu udrugu

Pobjednika BB-a Vedrana Lovrenčića inspirirala je teško bolesna sestra Lorena. U udruzi će mu pomagat rodbina, prijatelji te svi koji žele pomoći

ANTO MAGZAN
Foto: ANTO MAGZAN
7 komentara

Bio sam u županijskom uredu da vidim koji su mi papiri potrebni za udrugu, o svemu sam pričao s ljudima koji su upućeni u to. Sad čekam da mi pošalju papire. Još je sve u početnoj fazi, rekao nam je Vedran Lovrenčić (24). Pobjedniku četvrte sezone Big Brothera želja je da ima humanitarnu udrugu kojom će pomagati djeci s invaliditetom. Kaže da već dugo o tome razmišlja jer ima sestru Lorenu (23) koja je invalid. Ona je ispala babici pri porođaju i teško joj je oštećen mozak.
U udruzi u Slavonskom Brodu pomagat će mu rodbina, prijatelji te svi koji žele pomoći. Humanitarnim koncertima i događanjima skupljali bi novac za dječje operacije ili invalidska kolica.
- Da ne znam kako je obiteljima s djecom invalidima teško, možda nikad ne bih ni razmišljao o tome, ali eto znam koju muku prolaze - zaključio je Veki, koji se ipak nije vratio poslu konobara kako je najavio kad je izašao iz BB kuće.
Objašnjava da mu uz obveze s RTL-om i snimanjem pjesama s reperom Bernyjem ne ostaje mnogo vremena.

SAŠA PILI DRVA 'U GARAŽI'
Pobjednik prvog Big Brothera Saša Tkalčević subotom na NET televiziji u garaži sastavlja i izrađuje predmete od drveta. Uz šale gledateljima objašnjava kako urediti kuću.
- Osmišljam emisiju, radim što volim i super mi je - kaže biker Saša, koji radi namještaj i po narudžbi. Najviše vremena provodi u svom tattoo salonu u Bjelovaru.

Naši partneri pišu
Message