Obavijesti

Show

Komentari 7

Milijunaš Vedran Lovrenčić osniva humanitarnu udrugu

Pobjednika BB-a Vedrana Lovrenčića inspirirala je teško bolesna sestra Lorena. U udruzi će mu pomagat rodbina, prijatelji te svi koji žele pomoći

VIDEO

Bio sam u županijskom uredu da vidim koji su mi papiri potrebni za udrugu, o svemu sam pričao s ljudima koji su upućeni u to. Sad čekam da mi pošalju papire. Još je sve u početnoj fazi, rekao nam je Vedran Lovrenčić (24). Pobjedniku četvrte sezone Big Brothera želja je da ima humanitarnu udrugu kojom će pomagati djeci s invaliditetom. Kaže da već dugo o tome razmišlja jer ima sestru Lorenu (23) koja je invalid. Ona je ispala babici pri porođaju i teško joj je oštećen mozak.
U udruzi u Slavonskom Brodu pomagat će mu rodbina, prijatelji te svi koji žele pomoći. Humanitarnim koncertima i događanjima skupljali bi novac za dječje operacije ili invalidska kolica.
- Da ne znam kako je obiteljima s djecom invalidima teško, možda nikad ne bih ni razmišljao o tome, ali eto znam koju muku prolaze - zaključio je Veki, koji se ipak nije vratio poslu konobara kako je najavio kad je izašao iz BB kuće.
Objašnjava da mu uz obveze s RTL-om i snimanjem pjesama s reperom Bernyjem ne ostaje mnogo vremena.

SAŠA PILI DRVA 'U GARAŽI'
Pobjednik prvog Big Brothera Saša Tkalčević subotom na NET televiziji u garaži sastavlja i izrađuje predmete od drveta. Uz šale gledateljima objašnjava kako urediti kuću.
- Osmišljam emisiju, radim što volim i super mi je - kaže biker Saša, koji radi namještaj i po narudžbi. Najviše vremena provodi u svom tattoo salonu u Bjelovaru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...