Show

Komentari 7

Miljana u Zadruzi obrijala glavu pa jecala od muke: 'Muško sam'

Miljana u Zadruzi obrijala glavu pa jecala od muke: 'Muško sam'

Svoj naum ostvarila je u toku noći te se prošetala Zadrugom. Njeni su kolege bili šokirani viđenim, a Miljana se u nekoliko navrata rasplakala, žaleći za time što je napravila

Poznata srpska reality zvijezda, Miljana Kulić (28), javnosti je postala poznata nakon pojavljivanja u reality showu Zadruga u kojem sudjeluje već nekoliko godina uzastopno.

Zbog njenih smiješnih izjava i ponašanja, postala je popularna i na društvenim mrežama. O njoj su napravljeni mnogi 'memovi', a zvukovi njenih izjava koriste se na TikToku. 

Iako su njeni obožavatelji mislili da ih od nje viša ništa ne može iznenaditi, Miljana se pod okriljem noći ošišala na ćelavo. 

- Otac mi je bolestan, ide na operaciju, nisam to mogla podnijeti - objašnjavala je Miljana svoje postupke 'Zadrugarima'. 

Ipak, nakon nekoliko sati gledajući se u ogledalo, shvatila je što je napravila pa je počela plakati. 

- Kako ću se sada pogledati u ogledalo, izgledam kao muškarac - rekla je kroz suze. 

Njena majka, Marija Kulić, koja je također nekoliko puta sudjelovala u istom realityju, kćeri je poslala dvije perike kako bi se osjećala bolje. 

- Ja ne mogu da gledam tako, poslat ću joj dvije perike, a njoj sam rekla da se opameti. Ništa ona ne može promijeniti tako što da se ošiša na kratko i ćelavo, nego da razmišlja šta radi i kako radi. Trenutno, iskreno da vam kažem, moji rezultati nisu stigli, Siniša treba da ide na operaciju i o tome razmišljam šta će i kako će, a kosa je najmanji problem, narasti će. To što ona skreće pažnju i fantazira tamo, više ni ona ne zna šta radi - poručila je Marija koja priprema supruga za operaciju. 

Miljana je u nekoliko navrata probala perike za koje je rekla da joj se ne sviđaju jer izgledaju previše umjetno. Kolegice iz Zadruge su ju tješile te joj objašnjavale kako će se morati brinuti o perikama kako se ne bi zapetljale i uništile. 

Ipak, Miljana je odlučila kako će ipak na glavi nositi kape i šilterice dok žali za ošišanom kosom. 

Najčitaniji članci