Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Milojko je oprostio Milijani, a ona se kaje: Ipak ima 75 godina

Milojko donedavno nije mogao vjerovati da mu je Milijana zabila nož u leđa i da zbog Žapca želi žrtvovati njihov brak. Čini se kako je sad Milijana ipak 'okrenula ploču' te će se pomiriti sa suprugom

Foto: privatni album/happy tv/youtube
30 komentara

Najkontroverzniji par Srbije Milijana (22) i Milojko Božić (74) posljednjih su mjeseci u svađi. Milijana ga je već nekoliko puta u vili 'Parova' prevarila s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem. Milojku je pozlilo, paničario je  i u jednom trenutku i zatražio razvod od supruge. Međutim, sada je iznenadio izjavom kako oprašta svojoj i dalje zakonitoj supruzi Milijani što ga je varala i ponižavala pred kamerama, pišu srpski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Opraštam Milijani sve što mi je napravila. Oprostit ću, ali neću zaboraviti - rekao je Milojko.

Foto: screenshot/

- Kajem se za puno stvari koje sam napravila Milojku, ipak on ima 75 godina - dodala je Milijana nakon što je čula Milojkove riječi.

Foto: happy tv/screenshot

Milijana ga je još donedavno ponižavala pred kamerama, tako da je njihova pomirba iznenadila ukućane vile 'Parova'. 

NJEGA IZBACILI Milijana je vrištala na sav glas, teško joj u vili bez ljubavnika...

- Ti si jedna obična budala! Spavam s drugim čovjekom u krevetu pored tebe. Jedem s njim, po cijeli dan sam s njim, a ti mi kažeš da sam ti još uvijek žena - vikala je nedavno Milijana.

Foto: Happy Tv

Milojko nije mogao doći k sebi kad mu je Milijana najavila da bi se ona razvela i to zbog drugog muškarca. Morao je tada dobiti potrebnu liječničku pomoć pa je na nekoliko sati izbivao iz showa. 

- Milojku je u toku dana postalo loše. Teško je podnio to što se rastavlja od Milijane, zbog toga smo kao produkcija morali reagirati. Izveli smo ga iz vile i odveli u bolnicu. Liječnička pomoć mu je odmah pružena, a ustanovljeno je da je imao visok tlak zbog stresa koji je doživio u showu - ispričao je izvor blizak paru.

Foto: Happy Tv

Kad se vratio u kuću, još uvijek nije mogao vjerovati da mu je Milijana zabila nož u leđa i da zbog Žapca želi žrtvovati njihov brak. Čini se kako je sad Milijana ipak 'okrenula ploču' te će se pomiriti sa suprugom.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Naši partneri pišu
Message