Obavijesti

Show

Komentari 72

Minea nakon prekida o ljubavi: 'Bez nje ne znam kako živjeti'

Minea nakon prekida o ljubavi: 'Bez nje ne znam kako živjeti'
7

Nakon što je u ožujku prekinula vezu s umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom, Minea je u intervjuu za Story progovorila o ljubavi

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea nedavno je proslavila 42. rođendan. Plavokosa Zagrepčanka u intervjuu za Story otkrila je kako je sretna sa svojim životom, te kako za rođendan nema nikakvih posebnih želja osim da su njezini bliski prijatelji i obitelj 'živi i zdravi'. 

Renata Koncic Minea

- O rođendanima sam više razmišljala kad sam bila mlađa. Kao i uvijek, tog su se dana javili posebni i dragi ljudi s kojima se nisam dugo čula, što mi uvijek bude drago - izjavila je Minea koja se nakon glazbene karijere bacila u vode televizijske voditeljice, a čini se kako joj je ta uloga savršeno sjela. 

- Ponosna sam što mogu reći da uistinu volim posao koji radim - komentira Minea te priznaje kako je glazba njezina prva i velika ljubav. Hrvatska pjevačica je u ožujku, nakon sedam godina veze, prekinula s umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom (47). Minea o svojem ljubavnom životu ne voli govoriti pa tako nije htjela otkriti ni postoji li neki novi muškarac u njezinom životu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S MINEOM:

Pokretanje videa ...

- Ne skrivam ništa, samo jednostavno ne volim pričati o svom privatnom životu. Samo ću reći da ja bez ljubavi ne znam i da sam uvijek ispunjena ljubavlju - zaključila je voditeljica.