Obavijesti

Show

Komentari 87

Mirela Rupić na YouTubeu objavila uvrede I. Vrdoljak

Mirela Rupić na YouTubeu objavila uvrede I. Vrdoljak
5

Majka izvanbračnog djeteta Gorana Višnjića tvrdi da je zamalo pobacila zbog riječi koje je izgovorila njegova supruga Ivana Vrdoljak preko telefona

VIDEO

Nakon što je u travnju otkrila poruke koje joj je na telefonskoj sekretarici ostavila Ivana Vrdoljak, Mirela Rupić odlučila ih je objaviti na internet-stranici YouTube. Iako je najavljivala tužbu za nanesene uvrede, nije ju podnijela.
- Već kad sam primila te 'darove’ na svoj račun i na račun svoje curice, tada mogu s njima raditi što hoću. Njihov kreator zna da stoji iza toga gnjusnog vrijeđanja. Takve niske udarce ne opraštam, a još manje zaboravljam - kaže Mirela Rupić.
- Objavila sam ih u onom trenutku kada se dotična jedinka ljudskog roda najmanje nadala, pa neka ljudi čuju kako zvuči glas mržnje prema nedužnom djetetu - kaže 37-godišnja Šibenčanka koja je poruke primila na sekretaricu.
- Srećom, moj mobitel je bio isključen. No ne bih ja ni vodila nikakve diskusije s tom personom. Ono što je meni bitno je da stoji jednu svjetlosnu godinu dalje od nas - rekla je Mirela.
Marijan Hanžeković, odvjetnik Gorana Višnjića, nije bio dostupan za komentar. Kako doznajemo, Ivana nema pravnih osnova da podnese tužbu protiv Mirele zbog objavljivanja snimki. Može je tužiti za naknadu štete tvrdeći da na porukama nije njezin glas.

IVANINE PORUKE MIRELI
"Tvoje kopile imat će jedan grozno usran život! I ti si mu ga sama priuštila sa svojom glupošću. Ti si jedan idiot retardirani! Ti si jedna luda žena! Ti nisi normalna! Ti si toliko jedna sebična, glupa i jadna krava! Slušaj draga, ja ovdje imam sve što meni treba. Moj muž ima sve što nama treba! Ako želiš tom djetetu dobro, onda ga daj nekome na posvojenje ili ne znam što ćeš s njim! ”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...