Obavijesti

Show

Komentari 33

Mirjana Majurec: Znam da me čeka borba na život ili smrt

Mirjana Majurec: Znam da me čeka borba na život ili smrt
1

Filmskoj i kazališnoj glumici 2010. dijagnosticiran je rak dojke koji je sada, kako je rekla magazinu Glorija, metastazirao na jetru te kralježak. Majurec se dugo borila i protiv depresije

VIDEO

Sedam godina nakon što je otpočela svoju bitku s karcinomom dojke glumica Mirjana Majurec (65) prolazi kroz noćnu moru svakog oboljelog - recidiv.

- Nikada me podsvjesno nije napustio strah od povratka bolesti. Tijekom prvotnog liječenja trpjela sam teške nuspojave kemoterapija, zračenja te uzimanja brojnih lijekova. Udebljala sam se 20 kilograma, pala u depresiju te gotovo nestala sa kazališne scene, što me posebno pogodilo - kaže glumica koja je 2013. dobila angažman u "Candideu" Kreše Dolenčića što joj je, kaže, pomoglo da se osjeća korisno.

Davor Puklavec/Pixsell

Za Gloriju otvoreno je i progovorila o tome kako joj je bivši suprug, nogometni trener Marko Mlinarić platio hitan PET/CT kojeg bi inače čekala barem pedeset dana kako bi joj do kraja dijagnosticirali stanje. 

- Da Marko i naš sin Ivan to nisu organizirali, znam da me danas ne bi bilo - kaže glumica koja ima i sina Luku iz desetogodišnjeg braka s kolegom glumcem Ivicom Vidovićem. Nakon što su je izmučile dvije upale pluća, bolest štitnjače i depresija, liječnici su potvrdili kako je bolest metastazirala, no nisu još sigurni jesu li sve izrasline maligne.

Andrej Kreutz/24sata

Osim klasičnom medicinom, Majurec se liječi i kod iscjelitelja Zorana Bračike. I njezina onkologinja slaže se da ako joj to pomaže, neka nastavi. 

- Posvetila sam se sebi, odlazim na ples, kod iscjelitelja, hranim se izrazito zdravo, idem na razgovore psihologu. Svjesna sam da me čeka borba na život ili smrt, no ja biram život. Ako su liječnici, moji bližnji, prijatelji i Zoran Bračika uložili toliko truda, odakle mi pravo da ih iznevjerim - kaže Majurec o budućnosti.

Originalni članak proćitajte u časopisu Gloria.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'