Obavijesti

Show

Komentari 18

Mirko se jako ponosio svojim rođakom Stipom Miočićem...

Mirko se jako ponosio svojim rođakom Stipom Miočićem...
1

Smrt omiljenog kvizomana potresla je njegove kolege 'lovce' iz 'Potjere', kao i bliske prijatelje i rođake iz Mirkove rodne Rtine. Morana Zibar sjećat će ga se kao 'nasmijanog dobričinu'

VIDEO

U rodnoj Rtini prijatelji i rođaci ne mogu vjerovati da ih je napustio nihov dragi Mirko.

Još neki dan radovali su se zbog pobjede Mirkova rođaka Stipe Miočića (34), koji je obranio naslov UFC prvaka pobjedom protiv Juniora dos Santosa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:26

Mirko i Stipe prvi su se put vidjeli 2014. godine i Mirko je budno pratio sve Stipine mečeve jer su bili rođaci.

- Njegov djed i moja mama su prvi rođaci i nije mala stvar imati u obitelji takvog čovjeka kakav je Stipe - rekao je prije godinu dana ponosni Mirko Miočić, koji posljednji Stipin meč, nažalost, nije mogao gledati jer je od utorka bez svijesti. Vijest o Mirkovoj smrti rastužila je sve u njegovoj rodnoj Rtini. Mirkov susjed i daljnji rođak Dinko Miočić nije znao da je legendarni kvizoman izgubio tog dana bitku za život. Vijest ga je jako potresla.

- Bio je dobar čovjek, odličan drug. Volio je kartati s društvom, igrali su briškulu i trešetu svake nedjelje - prisjetio se Dinko te dodao:

- Zbog Mirka je cijela Rtina svaku večer gledala kvizove i zdušno navijala za njega. I tako još od ‘Kviskoteke’, prije 30 godina. Pa tko ne bi navijao za nj?! Gledali smo i svaku ‘Potjeru’.

'Lovci' se ne mire s odlaskom kolege

Vijest o smrti Mirka Miočića rastužila je i njegove kolege iz kviza “Potjera”. Kako kažu, svi su se nadali da bi im se Mirko mogao pridružiti od jeseni, pa zato još teže prihvaćaju njegov odlazak.

Tarik Filipović (45) oprostio se od kvizaškog erudita riječima: “Otišao je najveći, legenda, prijatelj, neponovljivi Mirko, zbogom dragi moj, počivaj u miru”. Voditelj kviza prije nekoliko dana posljednji je put razgovarao telefonski s prvim “lovcem” u “Potjeri”. Bilo je to povodom jubilarne 500. emisije. Tarik mu je poželio što skoriji povratak u emisiju.

Njihovu kolegicu Moranu Zibar (40) vijest je zatekla u Španjolskoj, gdje je na odmoru. - Ova vijest me baš satrala. Mirka ću pamtiti kao velikog dobričinu, uvijek nasmijanog i spremnog za šalu - rekla je jedina “lovkinja” u kvizu “Potjera”. Kaže da Mirka pamti još iz 90-ih kao vrhunskog natjecatelja.

- Prvi put vidjela sam ga u kvizu ‘Diplomac’ te se sjećam da me je zadivio hladnokrvnošću i fotomemorijom, a pamtit ću ga kao nasmijanog dobričinu - rekla je Zibar. Lovac Dean Kotiga na društvenoj mreži napisao je da mu je bila čast upoznati Mirka.

- Status ‘legende’ se danas dijeli svima, ali šjor Mirko je bio jedan od rijetkih koji ga je zaista i zaslužio. Do kraja života ću pamtiti mnoge naše razgovore nakon ‘Potjere’ - napisao je Kotiga. Smatra da je Mirko obilježio cijelu eru hrvatskih kvizova i usporedio ga s najslavnijim nogometašem.

- Bila je neopisiva čast imati ga za prijatelja i profesionalnog kolegu – u nogometu nije išlo bolje od toga da dijelite dres s Peléom, a ja sam zahvalan i ponosan što sam svoj kvizaški dres godinama mogao dijeliti s Mirkom Miočićem. Ljudino, hvala na svemu - napisao je. Krešimir Sučević Međeral, koji se s Mirkom davno borio u finalu kviza ‘Diplomac’, ne krije tugu zbog Mirka.

- Neizmjerno sam tužan. Bio mi je najdraži rival. Jako sam vjerovao da će se oporaviti i vratiti nam se - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu