Obavijesti

Show

Komentari 5

Mirna: 'Bojim se vode. I u tušu me strah da mi ne dođe na lice'

Mirna: 'Bojim se vode. I u tušu me strah da mi ne dođe na lice'
11

Crveni su ponovno osvojili dva kilograma prednosti na sljedećem vaganju. Došlo je vrijeme i za posljednji trening prije vaganja, a trener Edo je dobio osjećaj da je njegov tim demotiviran

VIDEO

Jutro u Grižanama započelo je slavljenički. Alenu je bio rođendan, no priznao je da je tužan jer mu nedostaju baka i mama.

- Rođendan nisam slavio već nekih osam godina, nije mi to bitno - rekao je skromno Alen.

POGLEDAJTE VIDEO O KANDIDATU PROŠLE SEZONE:

Pokretanje videa...

07:02

No Danijela i Mirna odlučile su ga iznenaditi i organizirati mu zabavu iznenađenja pa je Alen ostao zatečen i ganut kada su ga svi dočekali u blagovaoni, a Danijela i Mirna su mu napravile zdravi sladoled te iz zafrkancije poklonile majicu crvenog tima. Tu iznenađenju nije bio kraj jer su se ubrzo pojavili i treneri Maja i Edo, a Maja mu je, kao njegova trenerica, za rođendan poklonila trening jedan na jedan.

- Nisam mogao vjerovati da će čak i treneri doći. Ovo je bilo baš jedno lijepo iznenađenje! - rekao je Alen.

Edo je rekao Mirni da za nju također ima iznenađenje.

- Mirna danas ima jedan poseban zadatak, a to je plivanje - rekao je Edo. On joj je odlučio pomoći da se riješi straha od vode koji ju prati od djetinjstva, kada ju je djevojčica gurnula u vodu i ona se umalo utopila.

- Ta trauma prouzročila je to da ja danas u tušu ne mogu kosu oprati zbog bojazni da će mi voda prijeći preko lica. Ja se ne umivam da zapljusnem vodu, ja namočim ruke i prijeđem preko lica jer ne smijem osjetiti vodu - priznala je Mirna tešku traumu iz djetinjstva, a Edo je odlučio pomoći joj da se riješi tog straha.

Za to vrijeme Alen je krenuo odrađivati svoj 'rođendanski trening' - prebacivanje kamenja s jedne na drugu stranu. Dok je on prebacivao kamenje, Maja ga je upitala što mu je bilo najgore što mu je netko rekao u životu.

- Moj tata mi je rekao da ako ne smršavim, uzet će nož i odrezat mi trbuh - rekao joj je Alen te dodao da mu se otac nikad nije ispričao za to jer se vjerojatno ni ne sjeća, a on je zbog toga počeo još više jesti.

Zagrepčanin je priznao trenerici i da su ga često tukli u školi, ali da on nije nikad uzvratio pa je često iz škole dolazio tužan. Maja ga je pitala je li ga život mazio, ali Alen joj nije mogao dati pozitivan odgovor.

- Nije me mazio. Nisam imao vode, struje. Jedva sam imao što za jesti. Jeo sam samo krumpire i tijesto - ljut je bio Alen udarajući u boksačku vreću.

Na kraju treninga Maja je Alenu priredila iznenađenje pustivši mu čestitarski video od mame, bake i prijatelja pa je Alen zaključio da će sada biti još motiviraniji. Na bazenu je Mirna, uz pomoć Ede, skupila hrabrost i ipak ušla u bazen, i to iznad pasa! 

- Kada si posljednji put bila ovako duboko u vodi? - upitao ju je trener.

- Nikad. Al ovo činim zbog sebe jer je ovo strah koji nosim već 24 godine u sebi i vrijeme je da ga se riješim - rekla je Mirna, a Edo je zaključio da je ovo ogroman napredak za nju.

Na kraju je Mirna bila još odvažnija i skroz ušla u bazen, a Edo nije mogao biti ponosniji na nju. Nakon veselog jutra uslijedio je veliki izazov, a treneri su svojim timovima rekli da moraju odabrati vođe u slučaju kada njih neće biti u blizini. Plavi tim je za vođu odabrao Vladimira, a crveni Roka.

Izazov se održao na plaži, a Marijana je na početku objasnila pravila te rekla da je izazov težak koliko i oni kada su ušli u show.

- Vaša težina nalazi se raspoređena u vrećama pijeska na dva pontona. Svaki tim morat će prenijeti 1257 kilograma s pontona na obalu koristeći 'transportne gume' i preplivati udaljenost od 20-ak metara. Tim koji donese više vreća osvaja dva kilograma prednosti na sljedećem vaganju - objasnila je voditeljica.

Izazov nije bio lagan, a na kraju je pobijedio crveni tim jer je uspio prenijeti 51 kilogram, dok je plavi prenio 47. Crveni su ponovno osvojili dva kilograma prednosti na sljedećem vaganju. Došlo je vrijeme i za posljednji trening prije vaganja, a Edo je dobio osjećaj da je njegov tim demotiviran, što je prvo dokazala Julija, koja je rekla da više nema snage.

- Ne razumijem u čemu je problem! Cijeli tim je negativno raspoložen umjesto da bude sretan zbog pobjede u izazovu - komentirao je Edo. Julija je na pola treninga odustala, isto kao i Držislav, koji više nije mogao pa su ga odveli kod doktora. Trening je završio, a kandidate sutra očekuje vaganje. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJE':

Pokretanje videa...

08:59
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu