Obavijesti

Show

Komentari 49

Miro lagao ljubomornoj Tatjani da je solo: Nalazio se s Irenom

Miro lagao ljubomornoj Tatjani da je solo: Nalazio se s Irenom
14

Miro i Tatjana uživali su na Hvaru, no romantična večera ostavila im je gorak okus u ustima. Farmer se borio s morskim plodovima, a Tatjana je željela objašnjenje zašto se bez njezina znanja našao s Irenom

VIDEO

Vrijeme je da Hakija i Marijana provedu nekoliko dana skupa na romantičnom putovanju. A baš kad se farmer počeo žaliti da njegova odabranica kasni već 45 minuta, ona mu se zatrčala u zagrljaj i poljubila ga.

- Sad kad sam Hakiju napokon ugledala, srce mi je kompletno na mjestu - zaključila je Marijana, dok je on priznao da mu je nedostajala. Farmer je konačno ispunio obećanje Marijani i odveo je na manikuru, no i u toj je naizgled bezazlenoj gesti postojala 'kvaka'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

Hakija je, naime, naglasio da će baš on odabrati izgled novih noktiju, a na pamet mu je pala ideja da oni budu u bojama njegovog omiljenog nogometnog kluba, Igmana iz Konjica.

- Napravio je to da testira hoću li pristati. Razgovarali smo da u svakoj vezi treba postojati kompromis - zaključila je Marijana, a farmer potvrdio.

Nakon što su Marijanini nokti bili gotovi, sinulo joj je da bi mogli zamijeniti mjesta, a na Hakijinim noktima poželjela je šahovnicu i slovo 'M'. Unatoč žestokom opiranju, ipak je popustio.

- Kako ja padam na tim izazovima - potpuno se predao.

Stani, Hakija, pa nije poljubac čakija da od njega toliko bježiš
Stani, Hakija, pa nije poljubac čakija da od njega toliko bježiš

Miro i Tatjana nastavljaju uživati na Hvaru, no romantična večera ostavila im je gorak okus u ustima. Farmer se borio s morskim plodovima, a njegova odabranica željela je objašnjenje - zašto se bez njezina znanja našao s Irenom.

- Čemu ta provokacija? Ako me time želio isprovocirati, da, uspio je - priznala je Tatjana, a Miro se opravdavao da je, dok je boravio u Zagrebu, Irenu pozvao samo na prijateljsko piće. Tatjani je najviše zasmetalo što joj je lagao da je sam dok je zapravo bio s Irenom, a sve je dodatno pokvario poslavši svojoj ljubomornoj odabranici njihovu zajedničku fotografiju.

Gabriela i Josip bili su spremni na novu avanturu - vožnju Segwayem, a u pomoć im je pristigao instruktor.

- Izgledala je kao princeza na bijelom konju, samo što nije bilo konja... Njena plava kosa bila je melem za oči - priznao je Josip.

Bahra je uz obalu Dunava čekala Valtera, a zabavljali su je labudovi koje je pogrešno zamijenila s - galebovima!

- Jako me obradovalo, nisam vjerovala da i ovdje ima galebova! Jedan galeb mi je prišao dok sam čekala i kao da mi je skrenuo pažnju da je i on usamljen... Kao da je sa mnom komunicirao - u svom je stilu opisala Bahra, a zatim se bacila u strastveni zagrljaj svom farmeru.

- Osjetila sam jedan lijepi govor tijela koji mi je dokazao da se i on osjeća ponosno - zaključila je, a zatim su, držeći se za
ruke, čamcem plovili rijekom.

Bahra ima blizanku: Odvojili su nas od roditelja. Bilo je teško...
Bahra ima blizanku: Odvojili su nas od roditelja. Bilo je teško...

- Osjećala sam se kao jedna princeza u čamcu - priznala je Bahra, a njezin princ Valter bojao se da se čamac ne prevrne, ali ipak ju je počastio masažom.

- Uh, kako sam se ugodno osjećala. Odmah su mi proradili svi hormoni, odmah sam osjećala bolji ritual u tijelu. Probudio mi je sve 'čarke' u meni.

Dušan i Gorana uživaju na romantičnoj večeri na Krku, no sve je još uvijek na prijateljskoj razini, koliko god sramežljivi Dušan želio drugačije.

- Prije bih odabrao pogled na Goranu nego pogled na Jadran - priznao je zaljubljeni farmer, dodavši da ju je želio i poljubiti, no bojao se reakcije. Gorani je priznao da mu smeta daljina jer bi je želio bolje upoznati, a ona mu je objasnila da joj zasad odgovara prijateljski odnos.

Hakija i Marijana stigli su u apartman, a farmer joj je priopćio da će spavati na kauču, što ju je šokiralo. No pravo iznenađenje je tek uslijedilo - Hakija ju je odlučio razveseliti šampanjcem i ružinim laticama koje su vodile do kreveta, a zatim i zaplesati tango s ružom u ustima.

- Hakija je romantičan kad ga se pogura, ali doći će njemu to s vremenom - dodala je Marijana. 'Romantika se pokazuje svaki dan i kroz cijeli život'

Gabi i Josip uputili su se na večeru, a mladi farmer svojoj odabranici nije prestajao dijeliti komplimente.

- Kakav ti se činim sada? Sviđam li ti se? - zanimalo je Josipa.

- To sve mora biti spontano i kroz vrijeme. Ovako, kad mi postavljaš takva pitanja, činiš mi se nesiguran - odvratila je. Svojoj je Gabi Josip odlučio ispuniti želju pa joj je otpjevao rođendansku pjesmu, a ugodnu večer začinili su plesom.

Bahra i Valter odlučili su naučiti osnove streljaštva, a unatoč početnom strahu, Bahra se vrlo brzo opustila i gađala 'u sridu', a svaku je strelicu namijenila drugoj osobi - muškarcima koji su je razočarali, ženama s kojima je u svađi, kriminalcima ili pak političarima.

- Osjećala sam se kao Popakontas, kao pravi Indijanac - oduševljeno je prepričavala, dodavši da bi se lako mogla odlučiti i za odlazak na Olimpijadu.

Gorana i Dušan krenuli su na vožnju podmornicom, a iako se veselio, farmer je ubrzo počeo pokazivati  znakove panike.

- Ti i ja sami u podmornici, a ti se stisnuo - pokušala ga je oraspoložiti Gorana i spasiti propali trenutak romantike. Dušan je napokon skupio hrabrosti i upitao Goranu imaju li zajedničku budućnost.

- Teško, jako teško - nije štedjela riječi. Meni treba osoba koja će pričati, koja zna voditi ženu kroz život. Ti samo, što god da sam ja rekla, šutiš i okreneš drugu temu.

Gorana šokirana: Mislim da je Dušan usputno upoznao drugu
Gorana šokirana: Mislim da je Dušan usputno upoznao drugu

- Već mi to pomalo ide na živce. Malo mi smeta to tvoje potenciranje prijateljstva. Nemam ja vremena čekati. Mislim da ima i drugih cura koje zaslužuju pravu ljubav i koje će prepoznati moju iskrenost -otvorio se i Dušan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:46

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin