Show

Komentari 67

Misica ima IQ 146: Skinula je krunu i vraća se poslu liječnice

Misica ima IQ 146: Skinula je krunu i vraća se poslu liječnice

Budući da se situacija u Velikoj Britaniji pogoršavala, dobivala je sve više poruka od bivših kolega iz bolnice u kojoj je radila. To ju je potaklo da se javi vodstvu bolnice i kaže im da se želi vratiti na posao

Tko kaže da ljepota i inteligencija ne idu zajedno? Bhasha Mukherjee (24) ima IQ 146, a 2019. postala je Miss Engleske. Ipak, zbog novonastale situacije oko pandemije korona virusa vratila se u domovinu kako bi nastavila liječničku karijeru, piše CNN

Pozvali su je da gostuje kao ambasadorica u nekoliko zemalja gdje je trebala ostati do kolovoza ove godine baveći se dobrotvornim radom.

- Pozvali su me u Afriku, Tursku, Indiju, Pakistan i još nekoliko azijskih zemlja kako bih se posvetila dobrotvornom radu u različite svrhe - rekla je za CNN. 

Kad je počela pandemija, ona se nalazila u Indiji. Budući da se situacija u Velikoj Britaniji pogoršavala, dobivala je sve više poruka od bivših kolega iz bolnice u kojoj je radila. Žalili su se na tešku situaciju. Te su je poruke, kaže, potakle da se javi vodstvu bolnice i kaže im da se želi vratiti na posao. 

Smatra da je pogrešno nositi krunu, čak i ako je to u dobrotvorne svrhe, dok ljudi diljem svijeta umiru od korona virusa, a njezine kolege toliko rade. 

- Dok se baviš humanitarnim radom, i dalje se od tebe očekuje da staviš krunu i budeš lijepa. Htjela sam se vratiti kući, htjela sam se vratiti na posao. Zbog toga sam zaradila diplomu, a kad je bolje vrijeme da to znanje iskoristim nego sad. Znala sam da mogu pomoći - ispričala je. 

Bhasha se ove srijede vratila u London, a prije nego što se vrati na posao liječnice, mora provesti dva tjedna u samoizolaciji. Inače, ova atraktivna djevojka specijalizirana je za respiratorne bolesti. 

- Nikad nije bilo bolje vrijeme da Miss Engleske pomogne Engleskoj u teškim vremenima - zaključila je Miss Engleske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci