Show

Komentari 27

Misica o poklonjenom Porscheu i ljubavnom statusu: Nisam pala u nesvijest kad sam ga vidjela...

Misica o poklonjenom Porscheu i ljubavnom statusu: Nisam pala u nesvijest kad sam ga vidjela...

Barbara je u veljači proslavila 33. rođendan, a njezin skupocjeni poklon tada je danima intrigirao javnost. Bivša misica je za to vrijeme vješto skrivala detalje

Bivša Miss Universe Hrvatske, Barbara Ljiljak (33) bila je donedavno u središtu pozornosti zbog skupocjenog rođendanskog poklona, a sada je otvoreno progovorila o veseloj proslavi, ljubavi te životnim lekcijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad ste okruženi najdražim ljudima, raspoloženje je uvijek odlično. Bila sam presretna što su sve moje prijateljice, s kojima sam jako povezana, uspjele doći na rođendan. Dodamo li tome veselu atmosferu tijekom cijele proslave, ne preostaje mi ništa drugo nego biti zahvalna i presretna - izjavila je Barbara za Story.

Njezinu rođendansku proslavu u jednom zagrebačkom restoranu začinio je poznati srpski pjevač Saša Matić (43). A svaku obljetnicu prate i neke lijepe želje koje su, kako kaže Ljiljak, uvijek iste.

- Jednostavna sam po tom pitanju - zdravlje neka služi, sreća prati, a mir vlada. U odnosu na svoje dvadesete naučila sam da vrijeme jako brzo leti i zato uživam u baš svakom danu. Došla je na red i izreka ‘što si stariji, to si pametniji’ jer godine nose zrelost koju rana mladost ne poznaje - izjavila je Barbara.

Usredotočena je na pozitivne stvari, a na one negativne, kaže, nastoji ne reagirati. 

- Stoga sam u tridesetima definitivno mudrija, bolje procjenjujem situacije i ljude pa se znam postaviti kako treba. Osim toga, poprilično sam jednostavna i smatram da se u tome krije ono dobro - zaključila je.

Pravu filmsku scenu doživjela je na rođendanskoj proslavi kada je ispred restorana sparkiran skupocjeni crni Porsche s velikom ružičastom mašnom. Čitava javnost bila je iznenađena luksuznim poklonom, ali ne i Barbara.

- Nisam pala u nesvijest kad sam ga vidjela jer je automobil bio naručen. Jedino iznenađenje bilo je što je stigao točno na dan proslave rođendana - izjavila je Barbara, tvrdeći kako iza dara ne postoji neka velika priča.

Bivša misica Barbara Ljiljak proslavila je 33. rođendan u jednom zagrebačkom restoranu, a za poklon je dobila Porsche koji je  bio ukrašen velikom ružičastom plišanom mašnom

O ljubavi i navodnoj vezi s jednim naočitim nogometašem ne želi govoriti.

- Kako je poznato, rijetko govorim o privatnom životu, a mislim da ga takvim treba i držati - odgovorila je Barbara koja je osam godina provela sa splitskim poduzetnikom Filipom Romićem.