Show

Komentari 31

Mišo Kovač i Saša Antić snimili novu himnu Hajduka: 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin'

Mišo Kovač i Saša Antić snimili novu himnu Hajduka: 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin'

Pjesmu iz osamdesetih obradili su legendarni Mišo i TBF-ov Saša: 'Svojih 65 godina navijam za Hajduka i cijelo to vrijeme najjači sam igrač Hajduka u Zagrebu'

Legenda Mišo Kovač, reper Saša Antić iz TBF-a te navijači Hajduka obradili su pjesmu koja se od osamdesetih ori tribinama Poljuda s dobro poznatim stihom

- U danima sretnim u danima grubim ja ne mogu drugo nego da ga volin. Jer Hajduk je ono što me čini sretnim. Ja ne mogu drugo nego da ga volin - dio je nove navijačke pjesme Hajduka.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Da se odrazim u nogometnom žargonu, imam već puno utakmica u nogama, al još uvik ne mogu virovat šta mi se dogodilo. Suradnja s Mišom i to na Runjićevu glazbu i još u pismi za Hajduka. Jednostavno nevjerojatnorekao je Saša koji je jako entuzijastično pristupio cijelome projektu potpisavši tekst za rap dionice kojim je ovoj obradi dao snažan moderni navijački izričaj i odlično povezao čistu emociju i ljubav prema voljenome klubu.

Tekst pjesme je, kaže, star nekih petnaestak godina. Obitelji autora originalne pjesme Runjić, Britvić i Kalođera kao i diskografska kuća ustupili su prava na korištenje pjesme Hajduku.

Pjesma 'Ja ne mogu drugo nego da ga volim' je prigodno objavljena u godini kada su Mišo Kovač i HNK Hajduk proslavili jubilarni 80. odnosno 110. rođendan.

- Svojih 65 godina navijam za Hajduka i cijelo to vrijeme najjači sam igrač Hajduka u Zagrebu. Nikada mi nitko nije prišao niti rekao grubu riječ radi toga, jer svi znaju da Hajduk i Split žive u meni iskreno i bez kalkulacije. Zato sam na prvi poziv Hajduka da otpjevam navijački refren moje pjesme ponovno osjetio tu energiju i odmah rekao - može! Zato što ne mogu drugo nego da ga volinrekao je legenda Mišo.


Povodom objave pjesme Hajduk je za sve navijače pripremio i posebne proizvode s Mišinim likom koje će u naredno blagdansko vrijeme moći darivati jedni drugima i tako odati počast liku i djelu žive legende kluba.

Najčitaniji članci