Show

Komentari 102

Mišo Kovač neće imati koncert na Poljudu, kći Ivana: Morat ću vas razočarati, ali nema potvrde

Mišo Kovač neće imati koncert na Poljudu, kći Ivana: Morat ću vas razočarati, ali nema potvrde

Iako će Split uživati u stihovima Ivaninih pjesama, glas njenog oca Miše neće čuti još skoro. Kći legendarnog splitskog pjevača otkrila je da nema službene potvrde za koncert o kojem se šuškalo već neko vrijeme

Kći legende hrvatske glazbe Miše Kovača (80), Ivana (44), za Slobodnu Dalmaciju govorila je o festivalima na kojima će ove godine nastupiti, kako je pandemija utjecala na nju i koji su joj hobiji, ali i odgovorila na pitanje svih pitanja, a to je - hoće li Mišo pjevati na Poljudu?!.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Ivana je nedavno izbacila novi sing s kojim će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama, za koji ju, kako kaže, sad već veže tradicija. Nakon Vodica, Ivana se nada kako će nastupiti i na Splitskom festivalu.

U Vodicama snimljene najave za nadolazeći CMC festival

Iako će Split uživati u stihovima Ivaninih pjesama, glas njenog oca Miše neće čuti još skoro. Kći legendarnog splitskog pjevača otkrila je da on u svibnju neće nastupiti na Poljudu, kako se ranije najavljivalo.

- Morat ću vas razočarati i reći da neće biti službene potvrde...barem ne za Poljud. 

'Stegla kaiš'

Tijekom pandemije, Ivana je kaže 'stegla kaiš'. Ostavila se vijesti, televizije, portala i život joj je, ističe, bio 1000 puta ljepši. A uz to bila je i produktivna, posvetila se hobijima kao što su pletenje, keramika i dr. no, glazba je ostala i ostat će njezin 'numero uno'. 

S obzirom na to da su mjere 'oslabile' i da se život ponovo vraća u 'normalu', Ivana će se, kaže, sada počastiti radom. 

- Sad ću se počastiti nastupom i nema lipšeg poklona od toga. Osjećaj bine, pisme i ljudi. Meni osobno najlipši osjećaj ikad - rekla je i dodala da se koncertna sezona već počela puniti. 

Novo mesto