Show

Komentari 13

Mišo u tajnosti priprema veliki glazbeni spektakl na Poljudu? Želi zapjevati za svetog Duju

Mišo u tajnosti priprema veliki glazbeni spektakl na Poljudu? Želi zapjevati za svetog Duju

Pripreme za koncert navodno su već u tijeku, a sve ovisi o Mišinom zdravlju. Uz njega, trebali bi nastupiti još neki popularni pjevači jer Mišo ipak neće moći pjevati dva do tri sata sam. Trenutačno je dobro i odmara

Legendarni pjevač Mišo Kovač (80) planira svoj veliki koncert već za 6. svibnja ove godine na splitskom Poljudu. Bilo bi to dan prije tradicionalne velike fešte svetog Duje, ako Mišino zdravstveno stanje bude u redu, doznaje Slobodna Dalmacija

POGLEDAJTE VIDEO:

Pripreme su navodno u tijeku, a sve ovisi o Mišinom zdravlju. Uz njega, trebali bi nastupiti još neki popularni pjevači jer Mišo ipak neće moći pjevati dva do tri sata sam. Trenutačno je stabilno, a nalazi sa suprugom Lidijom u iznajmljenom stanu u Strožancu pored Splita. U njemu boravi još od prošle jeseni.

Inače, glazbenik je krajem prošle godine prebolio koronavirus, a prije toga je nekoliko puta završio u splitskoj bolnici. Bio je priključen na kisik, a jednom je primljen i s povišenom temperaturom. Tada su se koronavirusom zarazile i njegova supruga te kći Ivana (44).

Mišo je prije nego što je završio u bolnici snimio spotove za nekoliko svojih starih hitova. Video-spot za prepjev svoje pjesme 'Ja ne mogu da je ljubim' napravio je sa Sašom Antićem (48). Ova pjesma u novoj varijanti nosi naziv 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin', a posvećena je njegovom omiljenom klubu Hajduku.

Najčitaniji članci