Show

Komentari 59

Miss Argentine i Miss Portorika proslavile Valentinovo: 'Divan dan ispunjen pravom ljubavi'

Miss Argentine i Miss Portorika proslavile Valentinovo: 'Divan dan ispunjen pravom ljubavi'

Mariana i Fabiola pozirale nose slične glamurozne crvene haljine. Na romantičnim fotografijama pozirale su zagrljene na otvorenom, a iza njih se prostire planina

Miss Argentine Mariana Varela (26) i Miss Portorika Fabiola Valentin (22) vjenčale su se u studenome, a sada su svima zaželjele sretno Valentinovo u prikladnim crvenim haljinama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sretno Valentinovo! Želimo vam predivan dan ispunjen pravom ljubavlju - napisale su misice na zajedničkim fotografijama. 

Mariana i Fabiola pozirale nose slične glamurozne crvene haljine. Na romantičnim fotografijama pozirale su zagrljene na otvorenom, a iza njih se prostirala planina. 

Brojni pratitelji zaželjeli su i njima sretno Valentinovo, a dobila su i puno komplimenata za romantične fotografije. 

Podsjetimo, Mariana i Fabiola upoznale su se na natjecanju ljepote Miss Grand International 2020. Tamo su se sprijateljile i nastavile odnos nakon natjecanja. S vremenom su na društvenim mrežama objavljivale sve više zajedničkih fotografija, a onda je u studenome došla objava o vjenčanju. 

- Nakon što smo odlučile da naša veza ostane privatna, sve smo otkrile na naš poseban dan - napisala je u Mariana u opisu objave u kojoj se prikazuje niz fotografija i videozapisa snimljenih tijekom njihove veze, ali i s vjenčanja.

Mariana je predstavljala Argentinu na Miss Universe 2019. godine i završila među top 10 djevojaka na izboru za Miss Grand International 2020. Nekoliko godina bila je i model te imala suradnju u različitim kampanjama. Uz to, radila je na različitim inicijativama koje su se vezale uz nasilje među spolovima. 

Fabiola je također dospjela među top 10 na izboru za Miss Grand International 2020. Trenutno radi s nizom agencija za modele, uključujući jednu čija je baza u Miamiju. 

POGLEDAJTE VIDEO: BI LI GRAĐANI OPROSTILI PREVARU

Najčitaniji članci