Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
24 komentara

Misterioznoj Antoneli Severina je prepustila poslovno kormilo

Može potpisivati ugovore i ići na sastanke umjesto Severine, ima svoju marketinšku agenciju, a u Severininoj tvrtki je prokuristica. Suradnja pjevačice i Antonele Belamarić razvila se iz prijateljstva

Foto: Pixsell/Privatan album/kolaž
24 komentara

'Severina me u svoj tim angažirala početkom godine i dogovorile smo se da privremeno preuzmem ulogu prokurista u njezinoj firmi, prvenstveno zbog mogućnosti potpisivanja ugovora, kako bi se olakšalo i ubrzao posao kada Severina nije dostupna', rekla nam je tajnovita Antonela Belamarić koja je po novom desna ruka u Severininoj tvrtki. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Mlada, ali već jako iskusna prvostupnica psihologije koja pliva marketinškim vodama već nekoliko godina sada je desna ruka jedne od najvećih zvijezda Balkana, Severine Kojić (47). I sama priznaje da je sve krenulo prvo s prijateljstvom i željom da pomogne Severini, a na kraju završilo kao ozbiljna suradnja u kojoj je dobila punomoć nad svim Sevkinim poslovima.

Foto: Privatni album

- Kako sam uskočila u pomoć i koliko-toliko se snašla u glazbenom svijetu, Severina i ja dogovorile smo se da privremeno preuzmem tu ulogu dok se cijeli sustav ne posloži i naprave strateški planovi za budućnost - rekla nam je suzdržano Belamarić, također poručujući kako u suradnji sa Severinom, ona nije i ne treba biti u fokusu.

Poreč: Severina i Mia Dimšić otvorile Rise Up Festival | Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Dobrodošao u klub d.o.o. Severinina je tvrtka koju je osnovala na proljeće 2019. godine. Na popisu djelatnosti ima od proizvodnje audiovizualnih djela do organiziranja koncerata, revija i seminara. Nekoliko mjeseci od osnutka, na poziciju prokurista upisana je tada nepoznata Antonela. 

Zagreb: Severina obo??avateljima potpisuje novi album "Halo" INTERVJU ZA 24SATA Severina: 'S Tomicom sam si ostala dobra i nakon razlaza'

- U radu sa Severinom nemam određene odgovornosti i obveze, nego pomažem po potrebi. Prije dolaska novog menadžera, Alena Ključea, pomagala sam oko bookinga koncerata i organizacije benda - dodaje Antonela.

Trenutačno pomaže oko organizacije turneje koja počinje za malo više od dva tjedna. Priznaje da radni dani uz jednu od najvećih estradnih zvijezda, mogu biti vrlo dinamični, pogotovo kada uz taj posao paralelno vodi svoju tvrtku za marketing i savjetovanje. Bivša zaposlenica Porsche Inter Auta za Seve ima samo riječi hvale i podrške. 

Rovinj: 12. Weekend media festival, Predavanje Ko to tamo peva | Autor: Borna Filic/PIXSELL Foto: Borna Filic/PIXSELL

- Ona je veliki profesionalac koji zna gdje ide i što želi. Sada radi strateške planove za karijeru i firmu za narednih pet godina, što je zaista rijetkost u Hrvatskoj. Hoću li ostati na poziciji prokurista ili ćemo surađivati kao firme još ne znam - tvrdi Belamarić. 

Rovinj: 12. Weekend media festival, Predavanje Ko to tamo peva OTVORENO PISMO Severina: Sina nisam koristila za promociju koncertne turneje

Svakako treba odati priznanje Severini za ovakav hrabar potez. Nema puno ljudi koji bi se usudili dati svoj milijunski posao u ruke poznanici koja nije niti njezin stalni zaposlenik. Nadamo se da će suradnja s Antonelom biti uspješnija od onih prošlih čije smo burne raskide pažljivo pratili nekoliko puta do sada.

POGLEDAJTE VIDEO: 

MEGHAN MARKLE U PROBLEMIMA: Zamijerila se svima ovom šokantnom izjavom

Naši partneri pišu
Message