Obavijesti

Show

Komentari 2

'Mjesto tišine': Scenaristi filma počeli s radom na nastavku

'Mjesto tišine': Scenaristi filma počeli s radom na nastavku
6

Postapokaliptični svijet ispunjen tišinom toliko je oduševio kako publiku, tako i kritiku, da je na smiješnom proračunu od samo 17 milijuna već uspio zaraditi preko 70 milijuna dolara

VIDEO

Nakon što je film 'Mjesto tišine' uspio zaraditi preko 70 milijuna dolara diljem svijeta u prvom vikendu prikazivanja, postalo je jasno da je pred nama pravi pravcati hit. A ako neki film postane hit, ideje o snimanju nastavka pojavljuju se 'poput gljiva nakon kiše'.

Scenaristi filma, Bryan Woods i Scott Beck, su tako tijekom novinske konferencije odgovarali na pitanja o mogućnosti povratka u svijet iz filma. Kako je bilo i za očekivati, obojica su imala pozitivne odgovore o toj ideji.

- Zabavan je to svijet. Toliko toga se može napraviti - potvrdio je Woods.

Njegov kolega se nešto kasnije nadovezao na te riječi.

- Definitivno. Imamo toliko toga još napisanog, skriva se svašta po našim dokumentima na kompjuterima. Tako da da, sigurno ima još mnogo priča koje bismo mogli ispričati. Ali na koncu konca, bitno je reći tko su likovi i što ova situacija znači za njihovu dinamiku - konstatirao je drugi scenarist, Scott Beck.

U budućnosti, ratovi se neće voditi za benzin, već za vodu
U budućnosti, ratovi se neće voditi za benzin, već za vodu

Za one koji nisu gledali film, okosnica radnje je postapokaliptični svijet u kojem je gotovo nemoguće preživjeti ako se radi buka jer čudovišta vrebaju. Kako više od toga ne možemo reći, jer bismo previše otkrili, dodat ćemo samo da je ideja o snimanju nastavka i istraživanju svijeta i dalje od lokacija na kojima se film zbiva sasvim smislena.

Kako smo likove upoznali, a i svijet je dobrim dijelom objašnjen, tako je posve izgledno da bi nastavak mogao bez ikakvog problema biti napisan uskoro. A ako se to dogodi, i snimanje bi moglo brzo otpočeti.

U glavnim ulogama su redatelj i scenarist John Krasinski i Emily Blunt, a uz njih glume još Millicent Simmonds i Noah Jupe. 'Mjesto tišine' u distribuciji Blitza, pogledajte u svima kinima već danas u 2D i 4DX formatima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode