Obavijesti

Show

Komentari 1

Mlada Lana osvojila 35 bodova, najšire ruke bio policajac, dame su kritizirale suha pileća prsa!

Mlada Lana osvojila 35 bodova, najšire ruke bio policajac, dame su kritizirale suha pileća  prsa!
10

Osmice su joj udijelili Marija i Josip, dok je Petra dala Lani devet bodova. Najbolje je domaćicu ocijenio Davor, s deset bodova

VIDEO

Dentalna tehničarka Lana Ljubek otvorila je zagorski tjedan 'Večere za 5'. Za svoja jela dobila je 35 bodova. Osmice su joj udijelili Marija i Josip, dok je Petra dala Lani devet bodova. Najbolje je domaćicu ocijenio Davor, s deset bodova. 'Svaka čast mladoj domaćici koja se potrudila, mogu reći da je pogodila savršeno', zaključio je Davor.

Pripravu večere Lana je započela predjelom naziva 'Ecizok'. Iza naziva skrivale su se kozice koje su ekipu prilično zbunile. Mlada djevojka ih je spravila uz domaću zelenu tjesteninu, a onda su uslijedile rolice - odnosno 'Ecilor'. 'Ne znam što bi to bilo', otkrio je Josip. 'Nemam pojma, prvi put čujem', dodala je Petra.

Pobjednik tjedna je Antonio: 'Nisam očekivao pobjedu, nije mi se sviđala moja piletina!'
Pobjednik tjedna je Antonio: 'Nisam očekivao pobjedu, nije mi se sviđala moja piletina!'

Davor je, pak, uspio detektirati način na koji Lana imenuje jela. Pileće rolice sa sirom, šunkom i krastavcima uslijedile su kao glavno jelo - i to uz krumpir i salatu. Za kraj, Lana je spravila 'Crno i bijelo'. 'Mogli bi biti medenjaci, meni je to fino', zaključila je Marija o nazivu deserta. Nakon što je Lana završila s kuhanjem, okrenula se pripremi za dolazak gostiju, dok su se oni upoznavali u kombiju.

Mlada domaćica ekipu je dočekala uz prigodne aperitive - domaći višnjevac i orahovac. 'Malu je tremu možda imala', pretpostavila je Petra. 'Lijepo je izgledala, ali je malu tremu imala. Orahovac je bio dobar', dodao je Josip.

Uskoro je ekipi Lana ponudila predjelo - kozice sa zelenim rezancima. 'Lagano, jednostavno, kozice su dolazile do izražaja, vidjela se lijepa, zelena boja, meni super', komentirao je Davor predjelo. 'Ne zamjeram što je baka pomogla', dodala je Marija. 'Bilo je taman, volim morske plodove i bilo mi je super', zaključila je Petra.

Glavno jelo - 'Ecilor' iduće je stiglo pred goste. Krumpir, zelje na salatu i rolana piletina Lana je spravila, a ekipi se činilo pomalo zasitno. 'Ovo je zasitno', ustvrdila je Petra. 'Okus glavno jela je bio dobar, ali sve je bilo presuho i tvrdo', zaključila je, pak, Marija.

Desert je stigao posljednji pred ekipu. 'Desert je odličan, ispunio mi je očekivanja, super', otkrila je Petra. 'Jedina primjedba je da se u desertu med mogao malo više osjetiti', zaključio je Davor.

Za kraj, ekipi je domaćica udijelila prigodne poklone, a potom je stiglo je iznenađenje - Lanina sestra. Djevojka je ekipi zasvirala harmoniku i tako u veselom tonu zaključila večeru kod svoje sestre.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci