Show

Komentari 4

Mlada Norvežanka konkurencija je Letu 3: 'Queen of Kings' je na kladionici treća već danima

Mlada Norvežanka konkurencija je Letu 3: 'Queen of Kings' je na kladionici treća već danima

Alessandra je živjela u Italiji veći dio svoga živa. Nakon srednje škole, prije dvije godine, odlučila se preselit u Norvešku kako bi bila bliže norveškoj obitelji. Htjela se više posvetiti i glazbi

Među tri favorita za pobjedu na Eurosongu nalaze se Ukrajina, Švedska i Norveška, a mlada predstavnica Norveške ne prestaje plijeniti pažnju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Alessandra Mele (20) pobijedila je na norveškom natjecanju Melodi Grand Prix s pjesmom 'Queen of Kings', a pjesma je trenutačno najslušanija na službenoj YouTube stranici Eurosonga. Ima preko 1,3 milijuna pregleda.

Alessandra je norveško-talijanska umjetnica i tekstopisac. Veći dio života živjela je u Italiji, no prije dvije godine, nakon završene srednje škole, odlučila se preseliti u Norvešku jer se željela približiti svojoj norveškoj obitelji te se htjela početi više baviti glazbom.

Od malena je počela pjevati, plesati i kuhati sa svojom majkom uz glazbu Franka Sinatre. Na svom prvom pjevačkom natjecanju sudjelovala je sa 6 godina i osvojila brojne s ABBA-inim klasikom 'Dancing Queen'. 

Ispod videa na You Tube piše i kako pjesma 'Queen of Kings' govori o tome da se uvijek treba usuditi biti ono što jeste.

U četvrtak oko podneva, Norveška je bila na 3. mjestu, a Let 3 na 15, stoji na kladionicama

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama ŠČ!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!

Najčitaniji članci