Show

Komentari 4

Mlađa sestra Miley Cyrus prava je buntovnica, a paparazzi su je 'ulovili' u tangicama na plaži

Mlađa sestra Miley Cyrus prava je buntovnica, a paparazzi su je 'ulovili' u tangicama na plaži

Noah Cyrus je bila poznata kao 'slatkica' obitelji Cyrus, no već u tinejdžerskim godinama često je zadavala glavobolje svojim roditeljima. U Miamiju je uživala s prijateljicom u minijaturnom ružičastom bikiniju

Američka pjevačica Noah Cyrus (21), sestra znatno popularnije pjevačice Miley Cyrus (29), uživala je u društvu prijateljice na plaži u Miamiju. No to nije jedina stvar koja je paparazzima 'upala u oko' jer svi su samo gledali minijaturni ružičasti bikini s tangicama koji je Noah nosila.

Noah Cyrus wears a neon pink bikini to the beach in Miami

Izgleda da se Noah ugledala na stariju sestru Miley jer i ona je postala česta tema u medijima više zbog ekscentričnog ponašanja i skandala nego radi svoje glazbe. Mlada pjevačica je već nekoliko puta objavila fotografije s velikom količinom marihuane i često se pojavljuje u javnosti u oskudnom izdanju.

No izgleda da slava ne dolazi bez cijene jer Noah je jednom otvoreno progovorila o svojim problemima koji su je inspirirali da napiše pjesmu 'Lonely'.

Noah Cyrus wears a neon pink bikini to the beach in Miami

- Osjećala sam se zarobljeno na tom jednom mjestu iz kojeg nisam mogla izaći. Samo sam trebala izaći, trebala sam razgovor jer više nisam mogla podnositi vlastito tijelo. Nisam se mogla riješiti osjećaja anksioznosti u prsima. Imala sam osjećaj kao da ću eksplodirati. Jednog dana nazvao me menadžer i rekao da je shvatio kroz što prolazim te mi ponudio pomoć. I tada se u meni nešto promijenilo, samo nakon što mi je postalo jasno da osoba iz mog tima razumije kako se osjećam - rekla  je Noah.

Najčitaniji članci