Obavijesti

Show

Komentari 13

Mladen Grdović: Moja kćer Sara napokon ima tatu

Mladen Grdović: Moja kćer Sara napokon ima tatu
23

Nakon sudske presude Mladen Grdović konačno viđa izvanbračnu kćer Saru (5) koju je dobio iz veze sa Zadrankom Eminom Šimurinom (24)

VIDEO

Istina je da viđam svoju kćer Saru. Presretan sam zbog toga, rekao je pjevač Mladen Grdović (50) komentirajući ekskluzivne fotografije na kojima je prvi put “uhvaćen” s malenom Sarom (5). Tata i kći snimljeni su u zadarskom kafiću. Ondje su potražili predah od vrućina. Mladen se potpuno posvetio svojoj “maloj princezi”. Zadarski pjevač kćer Saru dobio je iz izvanbračne veze sa sugrađankom Eminom Šimurinom (24).
Iako je u prvom trenu tvrdio da on nije otac, nakon DNA analize otkrilo se da je Sara ipak njegova. Mladen se otad promijenio. Shvatio je da želi viđati svoju kćer. Sarina majka je nakon analize pjevaču potpuno zabranila da viđa djevojčicu. Cijeli je slučaj tada završio na Općinskom sudu, koji je trebao utvrditi visinu alimentacije, ali i Mladenovo pravo viđanja kćeri. Još prije godinu dana Mladen je iščekivao presudu.
- Čekamo da sud odluči o alimentaciji i da opet mogu viđati Saru. Spreman sam plaćati koliko treba za dijete - rekao nam je prije godinu dana pjevač. Već je tada sve bilo spremno za Saru. Mladen i Brankica su uredili sobu za nju.
- Pružiti ćemo joj sve i nećemo je zapostaviti - rekao je Grdović.
Slično je reagirala i njegova supruga, koja mu je oprostila nevjeru. I ona je odmah zavoljela Saru.
- U prvom trenutku sam bila u šoku. Ali sve sam zaboravila čim sam prvi put vidjela malu Saru - rekla je prije nekoliko godina Brankica Grdović, koja s pjevačem ne može imati vlastito dijete. Mladenu su se želje ostvarile. Sara i tata se redovito viđaju i razvili su divan odnos. Na djevojčici se vidi da uživa s njim, a i Mladen se uz Saru pretvorio u brižnog oca. Trudi se vidjeti kćer svaki dan. Zajedno popiju sok, prošeću, ali se i igraju.
- Saru voli mama, voli je tata i voli je Brankica. To je ono što je najvažnije - zaključuje Mladen, koji će i ovo ljeto pokušati svaki trenutak provesti sa kćeri u Zadru. Ići će na kupanje i uživati.

BRANKICA POMOGLA MLADENU DA SE RIJEŠI ALKOHOLIZMA
Zadarski pjevač dugo je vremena “zabavljao” javnost svojim ispadima. Priznao je da ima problema s alkoholom, koji je bio i krivac za njegove “nestašluke”. Mladen je pod utjecajem alkohola razbio nekoliko skupocjenih automobila. Prije nekoliko godina postao je glavna tema razgovora, nakon što je vidno pijan izveo striptiz na HRF-u u Trogiru. Sve to vrijeme supruga Brankica je ostala uz njega i bila mu najveća potpora. Mladen je odlučio prestati piti. Smršavio je pet kilograma i trči svaki dan po pet kilometara. Kaže da vodi zdrav život.

EMINA U KAZALIŠTU
Nakon što je otkriven Mladenov preljub, Brankica je ostala uz njega. Sarina majka Emina nedavno je u zadarskom kazalištu, u predstavi “Vrijeme je za komediju”, imala svoj glumački debi

VIŠNJIĆ JOŠ NE ŽELI VIDJETI KĆER
Najpoznatiji preljubnik koji je iz izvanbračne veze dobio dijete je Goran Višnjić (36). Iako je prvo negirao očinstvo nad Lanom Lourdes (1), koju ima s Mirelom Rupić (37), priznao ju je bez DNA analize. Plaća alimentaciju, ali kćer nije vidio.

Majka pokojne bivše djevojke glumca Nikše Kušelja (36) javno ga je prozvala da je on zapravo otac njezine petogodišnje unuke. Zasad se ne zna je li Nikša pristao na DNA analizu i kakav je bio rezultat.

Zadarski tenor Bepo Matešić prošle je godine u 62. godini života ponovno postao otac. Nakon tri zakonita sina, iz izvanbračne veze s nepoznatom ženom dobio je kćerkicu. Odmah ju je priznao, i to bez DNA analize.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...