Obavijesti

Show

Komentari 22

Mladen Grdović otkrio zašto je šeik iz Emirata poslao privatni zrakoplov po njega: 'Traže me!'

Mladen Grdović otkrio zašto je šeik iz Emirata poslao privatni zrakoplov po njega: 'Traže me!'
4

U Dubaiju smo spavali, sve smo imali, ništa nam nije falilo. To su krasni ljudi, fini, kulturni, security, ništa nam nije falilo, ni cijeloj mojoj grupi, priznao je Grdović u intervjuu

VIDEO

Mladen Grdović (64) na poziv šeika proveo je nekoliko dana u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i uživao u VIP tretmanu. Šeik je veliki obožavatelj zadarskog pjevača, a već su, kako je Grdović otkrio, dogovorili i njegov novogodišnji nastup u Abu Dhabiju, za koji će šeik ponovno poslati privatni zrakoplov. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mladen Grdović smanjuje alimentaciju kćeri zbog malo gaža, a nastupa po Sloveniji 01:24

- Evo, došao sam iz Abu Dhabija. Pozvan sam preko nekih koji me dugo traže, šeik Kalif s obitelji, koji slušaju moju muziku, moje pjesme i napokon je poslije dvije godine došao do mene - ispričao je Grdović za In Magazin te otkrio kako se u šeikovom uredu moraju slušati njegove pjesme.

- Najviše voli 'Dalmatinac sam', zna i malo teksta, pjeva 'Dalmatinac sam, tu sam rođen ja! - kazao je Mladen, koji se tamo i nazad vozio privatnim avionom. Zbog šeika je, kako kaže, imao prilike puno toga okusiti.

Grdović se obratio nakon što je tužio kćer: 'Tata je uvijek tu...'
Grdović se obratio nakon što je tužio kćer: 'Tata je uvijek tu...'

-  U Dubaiju smo spavali, sve smo imali, ništa nam nije falilo. To su krasni ljudi, fini, kulturni, security, ništa nam nije falilo, ni cijeloj mojoj grupi - rekao je Grdović, koji je u Abu Dhabiju pjevao na brodu šeika iz Emirata povodom slavlja kraja sezone Formule 1.

Slavonski Brod: ​​Započeo​ najve​ći​ pop i rock festival u Slavoniji ​- ​CMC 200 Slavonija fest​ ​2022.

U Emiratima se Grdović družio i s nekadašnjim kapetanom Reala Michelom. Kaže kako ga je Saldago jako iznenadio. 

- Bio je prvi bek svijeta i gospođa i cijela njegova obitelj je bila. Bili su i neki glumci koji meni nisu poznati, ali nisam uspio vidjeti jer sam puno pjevao, možda jedno 5,6 puta po pola sata. Bila je vrućina 35 stupnjeva, ali ja sam volio provirivati tko prolazi od Formule 1, znaš - objasnio je Grdović, koji očito živi punim plućima bez obzira što se šuška da se razveo te ne plaća alimentaciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin