Show

Komentari 30

Mladenu Grdoviću zabranili su voziti auto na četiri mjeseca

Mladenu Grdoviću zabranili su voziti auto na četiri mjeseca

Pjevača je policija zatekla pijanog za volanom Mercedesa uoči blagdana, točnije 20. prosinca, u Zadru. Bio je rekorder vikenda s 2,33 promila alkohola u krvi

Mladen Grdović (63) proglašen je krivim na Općinskom sudu u Zadru zbog vožnje u pijanom stanju uoči Božića u Zadru. Pjevaču su odredili kaznu od 15.000 kuna te zabranu upravljanja motornim vozilima na četiri mjeseca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grdović se još može žaliti na presudu. Podsjetimo, pjevača je policija zatekla pijanog za volanom Mercedesa uoči blagdana, točnije 20. prosinca, u Zadru. Bio je rekorder vikenda s 2,33 promila alkohola u krvi.

Prema izjavama očevidaca, Grdović je tad vozio “malo naprijed, malo natrag” i tako iznova po zadarskom Bulevaru. Nakon što je priveden, zadržan je u policiji do otrežnjenja, a potom su ga uz optužni prijedlog izveli pred Prekršajni sud u Zadru i pustili.

Grdović je tad novinarima tvrdio da nije vozio pijan i da nije uhićen. Prema evidencijama MUP-a, Grdović je u posljednjih 15 godina nakupio čak 70-ak prometnih prekršaja, od čega je veći dio njih bio vožnja pod utjecajem alkohola.

Najčitaniji članci