Obavijesti

Show

Komentari 45

Moda na selu: Štalu su čistile u visokim petama, padale u blato

Moda na selu: Štalu su čistile u visokim petama, padale u blato
7

Ljepota ne pita ni vrijeme ni mjesto. To najbolje znaju natjecateljice showa 'Ljubav je na selu' koje seoska imanja farmera i njihovi zadaci nisu omeli da izgledaju besprijekorno. Visoke pete obuvala su bilo gdje i bilo kada

VIDEO

Voditeljica Marijana Batinić (38) kroz show 'Ljubav je na selu' pokušava farmerima iz cijele Hrvatske pronaći onu 'pravu'. Nije joj lako. U emisiji želi sudjelovati što više djevojaka, a samo nekoliko sretnica ima priliku otići kod svog odabranika na farmu kako bi postali bliži i kako bi se 'rodila' ljubav.

Stižu cure na imanja: Kukaju i plaču za pedikurom i salonima
Stižu cure na imanja: Kukaju i plaču za pedikurom i salonima

 Ne uspiju se svi zaljubiti, a neke djevojke u showu ne traže samo ljubav već im je bitno da ispred kamera uvijek budu dotjerane, našminkane i u visokim potpeticama neovisno na kojoj se lokaciji na selu našle i koje im poslove farmeri zadali. 

Tako su u ovoj sezoni djevojke Hakijine Špage (41) stigle u Konjic. Hakijin pomagač stigao je pred Ines Petrić (47) , Marijanu Črlenec (29) i Nikolinu Sajević (19) koje nisu ni slutile što ih čeka. Naime, s čamcem su morale doći do Hakijine kuće, a problem su im stvarale štikle. Hakijin pomagač pokušavao im je pomoći da se spuste niz brdašce kako bi došle do čamca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

- Skidaj štikle, divljina je, snađi se - bodrile su jedna drugu. Djevojke su ubrzo shvatile kako su potpuno promašile svoje odjevne kombinacije za dolazak kod farmera. Iako su Marijana i Ines bile hrabre i odmah uskočile u čazam za rafting, Nikolini nije bilo kako ući. Cijelo se vrijeme jadala kako se boji. 

Paulina: Marijana me iskopirala golišavom 'akcijom' u bazenu...
Paulina: Marijana me iskopirala golišavom 'akcijom' u bazenu...

- Govorile su mi da idem, da se opustim, ali prepala sam se jer možeš iskriviti nogu i povrijediti se - komentirala je svoje zaprepaštenje najmlađa kandidatkinja Nikolina pa se pravdala: 'Da sam znala gdje idem, obula bih druge cipele'.

Prošle godine dogodila se slična situacija. Farmeri su se potrudili prirediti djevojkama dočeke koje će one još dugo pamtiti, ali neke kandidatkinje, po odabiru odjeće, nisu shvatile da odlaze na selo. Tako smijeha nije nedostajalo kada su momci vidjeli kako su se neke obukle za život na selu. U blatu do grla one su 'gacale' u štiklama vukući za sobom teške kofere pune svečanih haljina.

Natjecateljica Victoria Memić (22), visoka 182 centimetara, obula je štikle na radni kombinezon i sve 'začinila' svečanom torbicom. Tako odjevena uputila se čistiti štalu s kravama Jovana Karapandže (32) iz Mlake Antinske kraj Vinkovaca. 

- Dobro Victoria u štiklama si došla!? Nisi došla u grad! - bila je uzrujana Ružica Lazarević (33) iz Zagreba. No, Victoria se nije obazirala na njezine komentare. 

Modna pista na selu nije izostajala ni 2014. kad su djevojke pohrlile na Brač kod Dane Bezmalinovića (64). Osim visokih peta na putu do farmera sjele su na prtljagu i šminkale se. 

Kod Bračanina prijavila se Vita Maslačak (44), koja inače obožava starije muškarce, no nije bila oduševljena Danetom. Umjetnica kaže kako je imala osjećaj da je farmer bio stalno u istoj odjeći.

Ines se skinula pa namazala kremom: 'Izgledam atraktivno'
Ines se skinula pa namazala kremom: 'Izgledam atraktivno'

- Više su mi se svidjeli pastiri nego Dane, a Danetove životinje nisu me impresionirale jer su histerične i neodgojene - ističe Vita. Marija Barukčić (40) i Jasmina Milaković (34) više su se uređivale nego radile.

- Te djevojke su drage, ali one su samo za šminku. Sela nisu ni vidjele - požalio se tad Dane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin