Obavijesti

Show

Komentari 34

Lagerfeld: Veoma je elegantna, Kate nikad nije bila tako lijepa

Lagerfeld: Veoma je elegantna, Kate nikad nije bila tako lijepa
15

Prema pravilniku koji je sastavio dvor, sve su dame morale imati šešire. Premijerova supruga došla je bez pokrivala za glavu. Beckham je pak orden stavio na krivi rever

VIDEO

Kateina haljina je prekrasna. Izgledala je veoma carski u njoj, izjavila je Donatella Versace komentirajući vjenčanicu koja je kako se čini oduševila javnost.

Dizajner Hubert de Givenchy je izjavio da je Kate odjenula lijepu i jednostavnu vjenčanicu.

- Veoma je elegantna. Haljina je klasična, sviđa mi se skromni veo koji se slaže s krunom kraljice Elizabete. Kate nikad nije bila tako lijepa- komentirao je Karl Lagerfeld.

Jedna od uzvanica na vjenčanju, Victoria Beckham, izjavila je da je Catherine izgledala predivno i elegantno te da su suprug David i ona počašćeni što su mogli biti dio tog povijesnog dana u Velikoj Britaniji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kraljica Elizabeta II stigla je u Westminstersku opatiju u pratnji princa Phillipa (89) i pozdravljala se s uzvanicima. Izgledala je jako sretno i uživala u svadbenom danu svog unuka. Obukla je žutu kombinaciju i šešir u istoj boji. Poznata je po hrabrosti kad je riječ o eksperimentiranju s bojama pa njena kombinacija uopće ne čudi. Princ Phillip obukao je svečanu vojnu odoru.

Williamov otac, princ Charles (62), i njegova supruga Camilla (63) zajedno su stigli u Westminster. On je obučenu imao svečanu vojnu odoru, a Camilla je izabrala jednostavnu kombinaciju bež boje i šešir ukrašen cvijećem u istoj boji. 

Haljina boje leda

Kateina majka Carole i brat James zajedno su stigli u Westminstersku opatiju. Ona je za svadbeni dan svoje starije kćeri obukla kostim boje leda koji je, kao i preostale dame na vjenčanju, kombinirala sa šeširem. Odjevna kombinacija Kateine mame djelo je dizajnerice Catherine Walker, omiljene dizajnerice pokojne princeze Diane. Carole je izgledala jako elegantno. James je obukao odijelo s frakom.

Djevojka princa Harryja Chelsy Davy (25) obukla je haljinu smaragdno zelene boje. 

Kum na vjenčanju, princ Harry (26) obukao je svečanu vojnu odoru, a kuma Pippa Middleton (27) zablistala je u bijeloj haljini od satena koju je, kao i Kateinu vjenčanicu, dizajnirala Sarah Burton iz modne kuće Alexander McQueen. I njena je haljina imala detalje od čipke i gumbiće kao i vjenčanica. 

Uuups! Kriva strana, Becks!

David Beckham (35) i supruga Victoria (37) bili su stilski potpuno usklađeni. Posh je izabrala mali okrugli šešir tamno plave boje koji je savršeno pristajao uz haljinu koju je sama dizajnirala. Trudnički trbuh nije joj se uopće vidio. Nogometaš je obukao odijelo marke Ralph Lauren i ukrasio ga ordenom koji je 2003. dobio od kraljice Elizabette II., a Britanski mediji raspisali su se o Becksovom gafu. Naime, orden je stavio na krivi rever: umjesto na lijevi stavio ga je na desni.

Ona zna bolje

Britanski premijer David Cameron i njegova supruga Samantha stigli su u Westminstersku opatiju popraćeni glasnim pljeskom. Iako su svi uzvanici od kraljevskog dvora dobili pravilnik ponašanja na vjenčanju, Samantha je bezobzirno prekršila jednu od najvažnijih točki. Naime, dame su uz svečanu toaletu bile obvezne na glavu staviti šešir. Samantha je došla raspuštene kose bez pokrivala za glavu. U pravilniku je objašnjeno da dame svakako trebaju voditi računa o tome da njihov šešir ne bude preraskošan kako ne bi zasjenio onaj kraljice Elizabete II.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'