Obavijesti

Show

Komentari 144

Modni Mačak dao 116.000 kuna da izgleda kao Posh...

Modni Mačak dao 116.000 kuna da izgleda kao Posh...
5

ISTRAŽILI SMO: Marko Grubnić 'skinuo' je odjevni stil Victorije Beckham i na odjeću potrošio 116 tisuća kuna. Da više sliče, Mačak nosi i periku...

VIDEO

Pogled uperen u pod i grčevito stisnut mobitel u ruci, sunčane naočale u svim vremenskim prilikama, ozbiljan izraz lica bez ikakve naznake osmijeha. Tako Modni Mačak, poput Posh Spice, najčešće hoda ulicama. No nakon što se otvorio i izjavio kako bi radije bio “sofisticirana i fina” Posh nego “klošar” Johnny Depp, uočili smo da Marko Grubnić (28) nije ostao samo na riječima. Nebrojeno puta “skinuo” je odjevni stil Victorie Beckham (35), a da više sliče, nosi i periku.
- Moj porok je šoping. Ali to već graniči s bolešću jer opsesivno kupujem - izjavio je svojedobno Mačak. Bio je presretan dok je s prijateljima bio u Beču jer je ušao u samo jednu trgovinu, Guccijevu, jer jedino toj nikako ne može odoljeti. Ni sam ne zna koliko ima torbi, no za svaku zna koje je marke. Sve su odreda dizajnerske. Gucci, Dolce&Gabanna, Luois Vuitton, Hermes... Tvrdi da mu cipele uopće ne smrde jer ih jedva stigne nositi. Neke, poput tenisica D&G, nikad nije ni obuo. Samo zbog odjeće i obuće cijelu sobu u svom stanu pretvorio je u ormar. Marko tvrdi da je sebi sve luksuze u životu priuštio mukotrpnim radom.
- Bio bih idiot da ne zaradim. Nemam sponzora, nemam kredit, nemam obitelj, tako da trošim samo na sebe - rekao je stilist i dodao da se ne misli uskoro ženiti. Poput Posh Spice i Modni Mačak voli se utegnuti u traperice. Liniju, kako kaže, održava redovitim vježbanjem u teretani.
- Ako pojedem hamburger, onda u teretani vježbam dva puta na dan kako bih potrošio višak kalorija - ispričao je Mačak.
Prsa redovito brije da bi mogao nositi dekoltirane majice. Voli stavljati puder, kao i balzam za njegu usana. Šiša se nakratko jer mu je prirodna kosa jako kovrčava.

SLIKA 1. PRSLUK OD LISICE I VUITTONOVA TORBA...
Mačak obožava krzno i svoj prsluk od lisice. I patuljastu svinjicu Donatellu Versace omotao je u krzno. Marko pazi da je u tonu pa s odjećom ne usklađuje samo boju šešira nego i mobitela. Mačku su torbe, kao ova Vuittonova putna torba, fetiš. Ni sam ne zna koliko ih ima. No točno zna koje su marke. Mačak se čizmama 'Pocahontas' s resicama opskrbio dok je bio Londonu.

SLIKA 2. CAHUNOV ŠEŠIR I KAPUT IZ LONDONA
Marko uz perike na glavu stavlja isključivo šešire s potpisom. Ima ih nekoliko u svojoj bogatoj kolekciji. Mačak nije potpuno uspio dostići Posh jer mu kaput koji je kupio u Lonodnu ima “viška” materijala. Njoj nedostaju rukavi.

SLIKA 3. 'PUFASTI' RUKAVI, DEKOLTE I KOKTEL-TORBICA
Sako s “puf” rukavima je iz Londona. Dekoltirana majica je D&G i stoji oko 1500 kn. Cavallijeva vesta je 2000 kn, Guccijev remen otprilike isto toliko, a koktel-torbica iste marke je 3500 kuna.

SLIKA 4. GUCCIJEV ŠEŠIR I 'BIRKINICA'
Uz Guccijev šešir Modni Mačak je iskombinirao šal iste dizajnerske marke čiji je logo ostao vidljiv. Victoria Beckham ima stotine “birkinica”. Mačak ima jednu i od nje se ne odvaja.

SLIKA 5. GUCCIJEVA TORBA I GUCCIJEV REMEN
Marko je o svoju dizajnersku Guccijevu torbu okačio životinjske repove u boji, baš poput Victorije Beckham. Najdraža marka mu je Gucci pa tako ima i njohov remen. Dok je bio u Beču, nije ušao ni u jednu trgovinu osim u Guccijevu.

SLIKA 6. POLARNA LISICA I 'BIRKINICA'
Mačku je najdraži prsluk od polarne lisice. Marko svoju cijenjenu “birkinicu” od 73.000 kuna prilagođava raznim stilovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu