Show

Komentari 9

Monika Horvat iz 'Zadruge' u Beogradu čeka finale: 'Paula i Filipe, nadam se da ste spremni'

Monika Horvat iz 'Zadruge' u Beogradu čeka finale: 'Paula i Filipe, nadam se da ste spremni'

Stomatologinja je prije finala najgledanijeg srpskog realityja odlučila podržati najboljeg prijatelja, a sada je stigla u Beograd gdje čeka finale

Riječanka Monika Horvat (28) u srpskom realityju 'Zadruga' natjecala se osam mjeseci.  Njezin boravak u 'Bijeloj kući' u Šimanovcima obilježio je odnos s Jovanom Tomić Matorom (31), s kojom je bila u vezi iako, kaže, nije lezbijka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Monikin najbolji prijatelj, Filip Car iz Crikvenice, uz još dvoje Hrvata i dalje se natječe za glavnu nagradu od 50.000 eura.

Kako bi pokazala koliko joj je stalo do njezinog prijateljstva, Monika je doputovala u Beograd gdje će dočekati finale Zadruge i navijati za pobjedu Filipa i Paule.

Objavila je tako i niz Instagram priča u kojima objašnjava kako je došla u Beograd kako bi podržala svoje prijatelje u pobjedi.

- Paula, Filipe, ja se nadam da ste spremni. Ja sam spremna danas vas doći podržati, da vas vidim, izgrlim i izljubim. Jedva čekam i nadam se da su fanovi spremni navijati onoliko koliko ću i ja navijati večeras - rekla je u videozapisu.

 

Najčitaniji članci