Obavijesti

Show

Komentari 5

Monika i Marko nastavljaju ljubav i kada napuste kuću

Monika i Marko nastavljaju ljubav i kada  napuste kuću
6

Marko se povjerio Kreši da je petak glup dan jer će izgubiti curu. Ornela i Krešo su nježno plesali. Mrkvica je naredio Rini da pospremi sve krevete

VIDEO

Marko i Monika svaki slobodan trenutak provode zajedno. Svjesni su da im je danas posljednji zajednički dan u Kući. Par je zaključio kako ovo nije kraj. Ljubav će se nastaviti i kada oboje napuste Tajland. Marko je tada otišao pričati s Krešom.
- Glupog li petka! Posebice kad spušiš curu zbog toga - rekao mu je Marko. Monika se pridružila Valeriji. Sunčale su se, depilirale i pričale o budučnosti. Moniku je zgrozila pomisao o neželjenoj trudnoći. Smatra da nije spremna i kako je još rano za to. Plan joj je završiti započeti fakultet, a onda bi voljela upisati glumu u Beogradu jer misli da je u Zagrebu preteško upasti. Mrkvica je ovotjednoj sluškinji Rini naredio da spremi sve krevete. Ona ga je upozorila da dobro razmisli gdje će večeras spavati.
- Kod Beti - viknuo je Saša. Svi su se nasmijali osim Rine.

VALERIJU MUČI LJUBAV
Ornela je Valeriji postala glavna savjetnica za ljubavne probleme. Zagorka ima neriješenu vezu sa stanovitim Štefom koji živi u selu pokraj njenog. Poznaju se od djetinjstva.
- Moje veze brzo hlape, nisu trajne - jadala se Valerija Orneli. Ispričala je kako je malo viši od nje i građen poput Ivana L. Jednom je u zoru stajao ispred njene kuće dok je vani pljuštala kiša. Valerija je dodala da su Štef i ona suđeni jedni drugome.

ORNELA ROMANTIČNO PLESALA S KREŠOM
Postoji jedna stvar oko koje se stanarke ne svađaju. Sve dijele isto mišljenje kako je Krešo najmuževniji stanar. Kada je BB pustio pjesmu 'Stranger in the Night' Franka Sinatre, Ornela je poželjela zaplesati s Krešom. Dok su nježno plesali, pogledavali su se u zrcalo i divili skladu svojih pokreta. Ornela je Krešu na kraju prepustila Valeriji.
- Nemoj me grliti, kad si tam prvo Ornelu...- odbila ga je Zagorka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti