Obavijesti

Show

Komentari 0

Monika je potpuna suprotnost Barbari koju glumi u 'Tajnama'

Monika je potpuna suprotnost Barbari koju glumi u 'Tajnama'
3

Za razliku od Barbare, glumica Monika Mihajlović, nije beskrupulozna, hladna i bezosjećajna. Mlada glumica u privatnom životu obožava životinje, a naročito pse

VIDEO

I dok se Nikola odlučio uklopiti među seosko stanovništvo i prikupiti sve informacije o majčinoj smrti i osvetiti se Franićima, najmlađu članicu obitelji Franić, Barbaru, večeras, u 20.00 sati na RTL Televiziji, čekaju još veće muke. Budući da Brigitu potpuno razljuti Barbarina veza s Džonijem, te se mama i kćer posvađaju, nakon svađe, Barbara se otrese na Džonija, te u takvom emotivnom stanju napravi prometnu nesreću u kojoj usmrti čovjeka.

Kako bi spasio kćer od tužbe i eventualnog pritvora, Ivan impulzivno podmiti unesrećene, i to novcem koji je bio namijenjen Marini. No, Barbara je u šoku ali zna da mora ostati pribrana.

Za razliku od Barbare, glumica Monika Mihajlović, koja ju je utjelovila, nije beskrupulozna i hladna, a najmanje od svega, bezosjećajna. Naime, mlada glumica, u privatnom životu obožava životinje, naročito pse, a mnoge je već uspjela spasiti iz azila i pronašla im dom.

- Želja mi je jednog dana otvoriti azil za pse i brinuti se o njima jer su mi psi velika ljubav - izjavila je mlada talentirana glumica, kojoj je uz glumu hobi slikarstvo.

Monika se jedan period života bavila slikarstvom do te mjere da je čak otišla i na županijsko natjecanje u Pulu sa slikom 'Kako vidimo budućnost'! I ovo ljeto je, dok je bila na godišnjem odmoru, primila u ruku kist i slikala.

- To me opušta i najviše volim slikati krajolike, a gdje ćeš ljepšeg krajolika od mora - priznala je sa smješkom.

Kako će se Barbara nositi s teškim teretom koji ju je zadesio, i hoće li to utjecati na njezine daljnje prosudbe, te kako će se Nikola infiltrirati u Franićeve redove, ne propustite pogledati u slijedećim epizodama od ponedjeljka do petka, od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Od ponedjeljka gledajte novu seriju 'Tajne' na RTL televiziji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin