Obavijesti

Show

Komentari 49

Monika Kravić udala se za Frana Olujića, zagrebačkog odvjetnika

Monika Kravić udala se za Frana Olujića, zagrebačkog odvjetnika
2

Nakon što su se zaručili u veljači, Monika i Fran vjenčali su u subotu 1. svibnja. Svečanosti je prisustvovao samo uži krug obitelji i prijatelja, pridržavajući se propisanih epidemioloških mjera

U ožujku prošle godine Monika Kravić prvi puta je viđena u društvu zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića. On je prvi muškarac s kojim se Monika pojavila u javnosti od razvoda od menadžera Marija Mamića 2017., s kojim ima dvojicu sinova, Jakova i Josipa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

U veljači su krenule glasine kako su se Monika i Fran, inače sin bivšeg državnog odvjetnika Željka Olujića, zaručili na zajedničkom putovanju u tropske krajeve nakon godinu dana veze. Vijest je doznao RTL Exkluziv, a novopečeni zaručnici nisu željeli otkriti pojedinosti o svojoj vezi.

Ljubav cvjeta: Monika Kravić i zagrebački odvjetnik se zaručili
Ljubav cvjeta: Monika Kravić i zagrebački odvjetnik se zaručili

Iz izvora bliskih Franu i Moniki, Story doznaje kako je par u subotu 1. svibnja izrekao sudbonosno 'da' u zagrebačkom hotelu. Olujićev vjenčani kum bio je Novica Petrač, sin poduzetnika Hrvoja Petrača, a svečanosti je prisustvovao samo uži krug obitelji i prijatelja, pridržavajući se propisanih epidemioloških mjera.