Obavijesti

Show

Komentari 2

Moore Zalepuginu nudio uloge, a Bojanu je pitao tko je šiša

Moore  Zalepuginu nudio uloge, a Bojanu je  pitao tko je šiša
1

BORIO SE S RAKOM Britanski glumac umro je u 90. godini u švicarskoj bolnici. Prije sedam godina zadnji je put bio u Dubrovniku, kojem se rado vraćao

VIDEO

Kratko i hrabro se borio s opakim rakom, no naš Roger nije uspio pobijediti, priopćila je glumčeva obitelj. Roger Moore preminuo je u švicarskoj bolnici u 90. godini. Prema vlastitoj želji pokopat će ga na privatnoj ceremoniji u Monaku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:23

Glumac, koji je u sedam filmova igrao tajnog agenta Jamesa Bonda, od kraja osamdesetih rado je dolazio u Hrvatsku. Najčešće je svraćao u Dubrovnik, gdje je 2006. s glumicom Bojanom Gregorić kao UNICEF-ov ambasador prikupljao pomoć za djecu.

- Pamtim ga po tipičnom britanskom šarmu, kojeg je krasila cinična duhovitost. Bio mi je među omiljenim Bondovima - rekla je glumica. Bojana se prisjetila kako se počeo šaliti i prije nego što su se službeno upoznali.

- Čim me vidio, a tad sam nosila crvenu boju kose, pored Miše Mihočevića, upitao nas je, vješto skrivajući osmijeh, idemo li zajedno frizeru - rekla je Gregorić. Krajem šezdesetih Saša Zalepugin (86) susreo se s Mooreom u njegovu domu dok su radili intervju.

Ulovio ga: Početkom 60-ih godina Roger Moore se proslavio ulogom u seriji “Svetac”. Saša Zalepugin službenim putem nije mogao doći do njega, pa ga je presreo na dodjeli BAFTA nagrada i Moore je pristao dati intervju.

- Isprva su me uvjeravali u ministarstvu kulture kako je nemoguće dogovoriti s njim razgovor. No kad sam ga sreo na dodjeli BAFTA-e, krenuo sam ravno prema njegovu stolu, objasnio mu o čemu je riječ i on me pozvao k sebi sutradan - kaže bivši televizijski urednik i novinar. Nakon tog intervjua s glumcem se sreo još jednom u Dubrovniku, no nažalost nisu stigli otići na piće.

- Dugo smo kod njega doma razgovarali o kulturi, politici, životu i pili čaj. Šalio se da jako sličimo i predložio da će tražiti da ga zamijenim u nekim scenama bude li potrebno. Ostavio je snažan dojam na mene. Moore je bio jako jednostavan čovjek, neposredan i drag. Djelovao je kao da jedva čeka nekome pomoći, udovoljiti, razveseliti - zaključio je Zalepugin.

Ljubav na prvi pogled 

 U Dubrovniku je Moore posljednji puta bio 2010. kad je s kolegom Johnom Malkovichem zaigrao nogomet. Na fotografiji sa suprugom Kristinom Tholstrup.

Dobrotvor

Kao UNICEF-ov ambasador dobre volje pomagao je hrvatskoj djeci u borbi protiv nasilja i zalagao se za dojenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga