Obavijesti

Show

Komentari 0

Morgan se i dalje bori za život: Ne znamo hoće li se oporaviti

Morgan se i dalje bori za život: Ne znamo hoće li se oporaviti
6

Kvin Roper (35), optužen je za izazivanje lančanog sudara sa smrtnom posljedicom. ABC javlja da je zaspao za volanom i izazvao sudar. Morganova obitelj je shrvana

VIDEO

Komičar kojeg smo gledali u mnogim filmovima i u seriji ' Telvizijska posla ' i dalje je u kritičnom stanju. Obitelj 45-godišnjeg Tracyja Morgana očajna je i boji se. Još ne znaju hoće li se Tracy oporaviti nakon prometne nesreće u kojoj je u subotu teško ozlijeđen.

- Nije u dobrom stanju. Ne znamo hoće li se oporaviti. Svi smo traumatizirani i uzrujani. Ne možemo vjerovati da se to dogodilo našem Tracyju. Ovo je noćna mora - rekla je Morganova bivša supruga Sabina s kojom ima troje djece.

Vozač šlepera, Kevin Roper (35), optužen je za izazivanje lančanog sudara u kojem su Morgan, njegov asistent Jeffrey Millea te prijatelj komičar Ardie Fuqua ozbiljno ozlijeđeni. Roper je, donosi ABC News zaspao za volanom i izgubio kontrolu nad šleperom kojim je upravljao. Zaletio se u limuzinu u kojoj se vozio Morgan i izazvao lančani sudar.

VIDEO

Jamčevina je određena na 275.000 kuna. Roper je optužen za izazivanje nesreće sa smrtnim posljedicama i prijete mu četiri optužbe za nanošenje ozljeda izazivanjem prometne nesreće.

Na mjestu lančanog sudara u kojem je sudjelovalo šest automobila, preminuo je James 'Jimmy Mack' McNair, a Harris Stanton u bolnici je bio samo na pregledu i odmah su ga otpustili.

Tracy se s prijateljima vraćao u New York iz Delawarea gdje su imali show u kasinu. Fuqua je na Instagramu objavio fotografiju autobusa-limuzine u kojem su se vozili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci