Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Mozak preminule Playboyeve zečice donirat će za znanost

Istražit će je li Ashley patila od kronične traumatične encefalopatije (CTE) koja se može dijagnosticirati tek nakon smrti. Massaro je, uz 60 drugih profesionalnih boraca, 2016. tužila hrvačku organizaciju WWE

Foto: Instagram
7 komentara

Playboyev model i bivša američka hrvačica Ashley Massaro tragično je preminula prošlog četvrtka u svojoj kući u njujorškoj četvrti Long Island u dobi od 39 godina. 

Foto: Instagram

Njezin mozak donirat će neuroznanstvenicima koji će istražiti je li Ashley patila od kronične traumatične encefalopatije (CTE) koja se može dijagnosticirati tek nakon smrti. Massaro je, uz 60 drugih profesionalnih boraca, 2016. tužila hrvačku organizaciju WWE optužujući ih za neurološke probleme izazvane u ringu od učestalih udaraca u glavu i prikrivanje potencijalnih opasnosti.

ASHLEY MASSARO Preminula Playboyeva zečica: Pronašli je u kući bez svijesti...

Tužbu je odbacio sudac Connecticutu, a uložena je žalba o kojoj bi trebali odlučiti do 8. srpnja. 

U svom dijelu tužbe Massaro je navela da je pretrpjela brojne ozljede i više potresa mozga te je navela da je WWE nije dobro pripremao za borbe, niti pružao pravilnu skrb nakon ozljeda, piše New York Post.

Foto: Instagram

Zbog toga je važno pregledati njezin mozak, kaže odvjetnik koji ju je zastupao u tužbi, Konstantine Kyros i dodaje kako je kod još šestero hrvača koje je zastupao dijagnosticiran CTE nakon smrti. 

Dozvolu za doniranje mozga Kyros je tražio od njezine majke i sestre. 

- Bile su malo uzrujane, ali to je bila Ashleyna želja - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Naši partneri pišu
Message