Obavijesti

Show

Komentari 2

Možete li prepoznati poznati face kao djecu na božićno jutro?

Možete li prepoznati poznati face kao djecu na božićno jutro?

Jedan od običaja kod brojnih obitelji je svakako i fotkanje s darovima u božićno vrijeme. Pozirali bismo ispred bora u nekakvom džemperu i onda navalili na poklone. Isti običaj imali su i roditelji slavnih iz našeg članka...

VIDEO

Svi smo, ili ajde većina nas, voljeli božićno jutro kao djeca. Ispod bora bi nas dočekali lijepo upakirani pokloni, čije bi lijepe mašnice i omote divljački pokidali kako bi se što prije dočepali poklona. Ah... Lijepa vremena. Pa otprilike takve Božiće imale su i poznate face iz nastavka teksta. Možete li prepoznati tko su oni na osnovu prve slike?

Ma tko je to dobio biciklu i bubnjeve?

Iz iskustva prijatelja koji su postali roditelji, znam da su bubnjevi jedan od najgorih poklona koje dijete može dobiti, pa pretpostavljamo da instrument nije došao od roditelja, već od neke šašave tetke ili ludastog strica. Na slici objavljenoj na njegovu Instagramu tad je imao oko dvije godine i nije bilo nikakve naznake mišića po kojima je danas poznat. Junak naše prve slike je Terry Crews, koji je od slatkog djeteta narastao u 'nježnog diva' kako mu tepaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Djedice, ja bi ovo i ovo i ovo i ovo....

Slatka curica s gornje slike danas je jedna od najzgodnijih dama na svijetu. Riječ je o manekenki Emily Ratajkowski, koja se uvijek nalazi u samom vrhu ljestvice najljepših. Na fotografiji je vidimo kao curicu od nekih pet godina prilikom posjete Djedu Božićnjaku u lokalnoj knjižnici.

Role? Bicikl? Nešto slično bi htio, ali da je drugačije...

Užasan kauč, kakvi su valjda 'izumrli' od tog vremena, dječačić koji se smješka u kameru i Djed Božićnjak. Izgleda vam poznato? Pa da, 'malo' je ostario, ali i dalje se da 'skužiti' kako je dječak sa slike najuspješniji skejter u povijesti Tony Hawk

Čiji su to bucmasti obrazi?

Ajde, gledaj u kameru i nasmiješi se. Vidi kako ti je mama lijepu haljinu izabrala... Tako nekako vjerojatno ide priča iza ove fotke. A tko je na njoj teško je prepoznati. U međuvremenu su popularizirane plastične operacije, izmišljeni su filteri i razna druga čuda, pa je malu Kylie Jenner jako teško prepoznati na slici iz djetinjstva.

Ajde prvo poziraj s Djedom prije nego što otvoriš poklon...

Na gornjoj fotki ima oko dvije godine i ne zna da joj se smiješi uspješna showbizz karijera. Od slatke bebe izrasla je u pravu ljepoticu i često se njezino ime nalazi na ljestvicama najzgodnijih dama. Na donjoj fotki možemo je vidjeti kako ponosno pozira u jednoj od Rihanninih kreacija, a riječ je o glumici i pjevačici Christini Milan.

Što se ovdje događa i tko me ovo drži?

E ovo je pravi izazov. Na gornjoj fotki vidimo je kao malu bebu zbunjenog lica te je teško uopće pokušati pogoditi o kome se radi, pa ćemo vam olakšati i otkriti kako se na njoj nalazi sjajna Brooke Shields.

Ajde mahni kameri!

Slatka djevojčica s gornje slike danas je jedna od najuspješnijih svjetskih manekenki čije se bogatstvo procjenjuje na oko 30 milijuna dolara. Za Božić je, kako je jednom rekla, uvijek dobivala puno darova, a ako je niste uspjeli prepoznati, to je američka manekenka Gigi Hadid.

REUTERS/PIXSELL

Nemoj plakat, sve će bit dobro...

Djed Božićnjak s iznerviranim izrazom lica, mlada majka koja se smješka i dijete koje ne prestaje plakati. Tipičan Božić u mladoj obitelji. Umjesto plakanja, djevojčica sa slike kasnije se posvetila pjevanju koje ju je proslavilo. Na fotki vidimo pjevačicu Hillary Duff kao curicu. 

Vruuuum, vruuuum

Zločesti bi rekli da i nije puno narastao od djetinjstva. Ali je se obogatio. Trokolicom na gornjoj slici upravlja danas popularni glumac i komičar Kevin Hart.

Koji dobar dečec, sigurno će takav i ostati...

Danas mrzi Božić, izgleda u najmanje ruku čudno i proslavio se svojom alternativnom glazbom. Ali nije ni on uvijek izgledao kao da je s drugog planeta ili iz nekog horor filma. Nekad je bio najobičnije dijete kao i svi mi. Na fotki vidimo mladog Marilyna Mansona koji Djedici nabraja što bi sve htio dobiti za Božić...

Može osmijeh za kameru?

Slatka djevojčica s gornje slike američka je glumica, koja se proslavila ulogom u "Buffy: ubojica vampira". Vjerojatno ste ju uspješno prepoznali, to je Sarah Michelle Gellar.

POGLEDAJTE PARTY TAXI MIX S LUKOM BASIJEM:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje