Show

Komentari 3

Murphy se vraća stand-upu, od Netflixa traži 460 mil. kuna

Murphy se vraća stand-upu, od Netflixa traži 460 mil. kuna

Njegov povratak na scenu nagađa se već neko vrijeme, a pratitelji smatraju da je i on sam to potvrdio gostujući u emisiji Jerryja Seinfelda (65) 'Comedians in Cars Getting Coffee'

Američki glumac i legendarni komičar Eddie Murphy (58) nije bio u stand-upu već godinama, ali navodno je u pregovorima s Netflixom prema kojima bi trebao snimiti niz komedija, rekao je izvor blizak Murphyju za TMZ.

Actor Eddie Murphy arrives  at the Hollywood Film Awards in Beverly Hills

Za to bi mogao dobiti čak 70 milijuna dolara, odnosno 460 milijuna kuna. Američki mediji pišu kako u ovom trenutku nisu u mogućnosti potvrditi točan iznos koji bi Murphy mogao dobiti, ali su istaknuli da je navedeni iznos u skladu s onim što on može zahtijevati i dobiti. 

Dave Chappelle (45) zaradio je 20 milijuna dolara za svaku od tri nagrađivane akcije, Chris Rock (54) 40 milijuna dolara za dvije emisije, a Amy Schumer (38) je tražila i dobila više od 11 milijuna dolara za njenu stand-up izvedbu 'Amy Schumer: Growing'. Murphyjevi poznati nastupi su: 'Eddie Murphy: Delirious' i 'Eddie Murphy: Raw' i oni su zapravo bile vodilje Chapelleu i Rocku u tom formatu.

Njegov povratak na scenu nagađa se već neko vrijeme, a pratitelji smatraju da je i on sam to potvrdio gostujući u emisiji Jerryja Seinfelda (65) 'Comedians in Cars Getting Coffee'.

- Znaš li da to što se ne baviš stand up-om izluđuje ljude? - rekao mu je Seinfeld. Murphy je tada priznao da ga je ikona stand-upa Don Rickles također zamolio da se vrati na pozornicu. 

Donna Ward/Press Association/PIXSELL

- Ponovno ću to učiniti - kratko je kazao Murphy i nastavio:

- Sve mora biti ispravno. Samo se trebam popeti gore i početi raditi. Do tada još uvijek moram ići gledati stand-up komedije.  

POGLEDAJTE VIDEO O NOVOJ NAGRADNOJ IGRI 24SATA:

Najčitaniji članci