Show

Komentari 2

Muškarac tuži 'Jackass' za 80 milijuna kuna: 'Ne mogu raditi zbog ozljeda iz njihovog showa'

Muškarac tuži 'Jackass' za 80 milijuna kuna: 'Ne mogu raditi zbog ozljeda iz njihovog showa'

Steve-O i Chris Pontius odgovorni su za vodenu akrobaciju u stilu 'Jackassa' koji je ostavio muškarca s ozlijeđenom glavom i uništenim životom, barem prema tužbi koju je podnio

Michael Vincens-Segura vodi na sud poznate zvijezde Jackassa, Steve-O-a (47) i Chrisa Pontiusa (47) zbog ozljeda koje su nastale tijekom izvedbe vratolomije sa njegovim jet skijem u Portoriku 2018 godine. Vincens- Segura tvrdi da mu je poslije toga uništen život, a za odštetu traži vrtoglavih 12 milijuna dolara (oko 80 milijuna kuna), prenosi TMZ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vincens-Segura inzistira da su ga dečki htjeli iskoristiti za 'Jackass' podvig gdje su Steve-O i Pontius bili na jet skijevima okrenuti u suprotnim smjerovima i pričvršćeni bungee užetom. Cilj vratolomije je bio ubrzati sa vozilima što više da vide tko bi prije pao sa njega, a sličnu vratolomiju su napravili 2002.godine sa BMX biciklima u filmu 'Jackass: The Movie'.

U tužbi Vincens-Segura tvrdi da je od njega 'zatraženo da jedan od jet skija drži stabilno u vodi zbog valova tog dana', no kada je dvojac udario po gasu, Steve-O-ovo bungee uže je puklo s pojasa pričvršćenog za njegova leđa i poletjelo je prema Vincens-Seguri i udarilo ga 'jako u stranu glave', a udarac je navodno ostavio veliku posjekotinu.

POGLEDAJTE 3. EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI' I OSVOJITE PUTOVANJE!

Poslije incidenta Vicens-Segura je rekao da je morao biti prebačen helikopterom u bolnicu na hitnu operaciju, te da je čak trebao biti stavljen u medicinski induciranu komu jer je između ostalog imao frakturu lubanje i krvarenje u mozgu. Tvrdi da je poslije nekoliko liječničkih zahvata ostao u 'lošem stanju' te da je nekoliko zadobio ožiljaka.

Tvrdi da je izgubio sposobnost rada, ispravnog razmišljanja i nastavlja doživljavati bol, patnju i agoniju zbog onoga što mu se dogodilo. Naravno, za sve okrivljuje Steve-O-a, Chrisa i druge te ih tuži za nemar i za navodni incident. 

Vijest dolazi točno u vrijeme kad 'Jackass Forever' dolazi u kina. Novi dio serijala ostaje u pravom duhu 'Jackassa' gdje će te moći pratiti Johnnyja Knoxvillea, Steve-O-a, Pontiusa i druge kako izvode sulude vratolomije. Film je također ugostio poznate holivudske face poput Machine Gun Kellyja, komičara Erica Andréa i repera Tylera The Creatora.

Najčitaniji članci