Show

Komentari 6

Na Beckhamovu jahtu stigla je policija, a bivšeg nogometaša u probleme su 'uvalila' djeca

Na Beckhamovu jahtu stigla je policija, a bivšeg nogometaša u probleme su 'uvalila' djeca

Policijsko ispitivanje trajalo oko 45 minuta, a David je morao odgovarati zbog toga što su njegova djeca vozila jet-ski, kojim u Italiji mogu upravljati samo punoljetne osobe s važećom dozvolom

Nakon što je policajci došli razgovarati s roditeljima Cruza (16) i  Harper (10), David Beckham (46) morao je odustati od sunčanja na palubi, pozvati djecu da se vrate na brod i usidriti jet-ski koji su vozili, piše The Sun

POGLEDAJTE VIDEO: 

- U jednom trenutku policajci su zatražili dokumente koje im je David pokazao. Čini mi se da su prepoznali o kome je riječ i zamolili su ga da se slikaju s njim - ispričao je prolaznik, navevši da je ispitivanje trajalo oko 45 minuta. 

Inače, vožnja jet ski-ja u Italiji dopuštena je samo punoljetnim osobama uz odgovarajuću vozačku dozvolu, no izgleda da Beckham nije kažnjen jer se s policajcima pozdravio u prijateljskom tonu. 

Podsjetimo, Beckhamovi su u Italiju stigli prošlog tjedna. Na jahti su s 'prijestupnicima' još i Victoria (47), Romeo (18) i Brooklyn (22), a pridružila im se i Brooklynova zaručnica Nicola Peltz (26).