Obavijesti

Show

Komentari 2

Na domaćoj sceni puca ljubav, a u Hollywoodu pucaju brakovi...

Na domaćoj sceni puca ljubav, a u Hollywoodu pucaju brakovi...
21

Dok se holivudske zvijezde i slavni pjevači rastaju, domaće zvijezde vole se više nego ikada. Ove godine se na našoj sceni slavilo, a brojni parovi objavili su vijesti o trudnoći

VIDEO

Iako godina još nije završila, svakako je bila puna događaja. Svađe slavnih zvijezda, prekidi i razvodi obilježili su proteklih nekoliko mjeseci. Ali, dok se strane zvijezde rastaju, kod naših domaćih cvjeta ljubav.

Britney varala muža sa svojim zaposlenikom? 'Ima kriminalnu prošlost, a njoj je prao podove'
Britney varala muža sa svojim zaposlenikom? 'Ima kriminalnu prošlost, a njoj je prao podove'

Britney Spears i Sam Asghari

Pjevačica Britney Spears (41) ove je godine većinu svog privatnog života podijelila na društvenim mrežama, a većinu tih trenutaka prošla je s glumcem Samom Asgharijem (29). Njihov se brak na prvi pogled činio savršenim, punim ljubavi, pa je brojne šokiralo kad su se pojavile prve glasine o razvodu slavnog para. Nekoliko sati nakon prvih glasina je Sam podnio zahtjev za razvod u kojem je naveo 'nepomirljive razlike'.

Brzo su počeli izlaziti i detalji koji su njihovu vezu pokazali u potpuno drugačijem svjetlu. Saznalo se kako Sam ucjenjuje Britney zbog njihovog predbračnog ugovora. Naime, svu imovinu koju je pjevačica stekla prije braka ona će i zadržati, što Sam nije dobro prihvatio. Pokušava se nagoditi s bivšom, a u slučaju da ne prihvati njegove uvjete, zaprijetio je da će u javnost pustiti njene sramotne tajne.

Kasnije se saznalo i da su se često svađali, a da je znalo biti i fizički. Britney je navodno jednom prilikom razbila glavu i morala ići na šivanje. On je jednom prilikom rekao kako je Britney bila fizički nasilna prema njemu, a optužio ju je i za prevaru.

Spears i Asghari vjenčali su se u Los Angelesu u lipnju 2022., a u vezi su bili šest godina prije vjenčanja.

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Glumica Sofia Vergara (51) se 2015. godine vjenčala s glumcem Joeom Manganiellom (46). Njihova ljubav brojnima je bila primjer one prave, ili su barem tako mislili. Sredinom srpnja su se glumcu odlučili razvesti i šokirali cijeli svijet.

2023 Vanity Fair Oscar Party

- Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - glasila je izjava slavnog glumačkog para. 

Sofia i Joe upoznali su se 2014. godine, a ona je tada bila zaručena za drugog muškarca. Par mjeseci nakon je prekinula zaruke i započela vezu s Joeom. Šest mjeseci nakon početka veze su se zaručili.

Ariana Grande i Dalton Gomez

Pjevačica Ariana Grande (30) je 2020. godine počela izlaziti s Daltonom Gomezom. Svoju su vezu držali u privatnosti, ali su se neki detalji ipak saznali. Prvi put su zajedno bili viđeni 2020. godine, a godinu dana nakon su se vjenčali.

Ceremonija je bila izrazito privatna, pozvali su oko 20 ljudi. Objavili su tek nekoliko zajedničkih fotografija, ali nisu mogli sakriti zaljubljenost.

Dva mjeseca nakon što su proslavili drugu godišnjicu, Ariana se u javnosti pojavila bez prstena. Tu su počela nagađanja da je njenom braku došao kraj. Samo dan nakon toga se saznalo da se razvela. Ubrzo su počele glasine o njenoj novoj vezi s glumcem i kolegom Ethanom Slaterom, koji je također ostavio svoju suprugu.

Ricky Martin i Jwan Yosef

Slavni pjevač Ricky Martin (51) upoznao je Jwana Yosefa putem Instagrama 2015. godine, a šest mjeseci nakon su započeli vezu, nakon što su se po prvi put upoznali uživo. Nešto kasnije su se prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu, a iste godine, 2016., su se i zaručili. Onda je Ricky otkrio da su se vjenčali tijekom intervjua 2018. godine.

Britney Spears razbila je glavu tijekom svađe s bivšim mužem: Morala je hitno ići na šivanje
Britney Spears razbila je glavu tijekom svađe s bivšim mužem: Morala je hitno ići na šivanje

Iste godine dobili su prvo dijete putem surogat majke, kćer Luciju, a godinu dana nakon i sina Renna. Zajedno su odgajali i Rickyjeve sinove Mattea i Valentina.

Međutim, ni oni nisu izdržali ovu godinu bez prekida. Nakon šest godina su se odlučili razvesti. Kako kažu, sada im je najveća želja 'održati zdravu obiteljsku dinamiku'.

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party

Kevin Costner i Christine Baumgartner

Jedan od najpopraćenijih razvoda ove godine svakako je onaj između glumca Kevina Costnera (68) i njegove bivše, Christine Baumgartner. Christine je podnijela zahtjev za razvod nakon 19 godina braka, a od tada je među njima krenuo sukob.

Glumac je svoju bivšu optužio za pljačku, a ona je odbijala iseliti se s imanja. Išli su i na sud, gdje je Kevinu naloženo da mora plaćati 129.755 dolara mjesečno za alimentaciju, a da Christine mora poštivati predbračni ugovor.

Kevin i Christine vjenčali su se 2004. godine, a zajedno imaju troje djece sinove Caydena (15), Hayesa (14) i kći Grace (12). 

The Art of Racing In The Rain World Premiere - Los Angeles

Jeremy Allen White i Addison Timlin

Glumac Jeremy Allen White (32) je 2008. godine upoznao Addison Timlin. Iako nisu javnosti otkrili kada je njihova veza točno započela, 2013. godine je Timlin otkrila da je zaljubljena. 'Imali smo lijep temelj jer smo dugo bili prijatelji, a onda se sve okrenulo i pretvorilo u romansu - rekla je tada, ali nije otkrila o kom je riječ. Kasnije se ipak saznalo da je u pitanju Jeremy. Par je 2018. godine dobio prvo dijete, kćer Ezru. Godinu dana nakon su se vjenčali, a 2020. godine dočekali i drugu bebu. 

Njihovu su vezu također svi htjeli imati. U javnosti su neprestano spominjali jedno drugo, u govorima je Jeremy više puta naglasio koliko voli svoju suprugu, a ona mu je uvijek bila najveća podrška. Ipak, nisu uspjeli.

Ranije ove godine saznalo se da se razvode, a zahtjev je podnijela Timlin.

Reese Witherspoon i Jim Toth

Glumica Reese Witherspoon (47) vjenčala se 2011. godine za Jima Totha, agenta za talente. U ožujku ove godine trebali su proslaviti 12 godišnjicu braka, ali su šokirali kada su objavili da se razvode. Vijest su podijelili na društvenim mrežama.

Kaja Vidmar pokazala trudnički trbuh: Ona i Šime Vrsaljko će uskoro dobiti i drugo dijete
Kaja Vidmar pokazala trudnički trbuh: Ona i Šime Vrsaljko će uskoro dobiti i drugo dijete

- Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili - rekao je par u zajedničkoj izjavi objavljenoj na društvenim mrežama. 

Reese i Jim dobili su i zajedničko dijete, sina Tenneseeja Jamesa.

Joe Jonas i Sophie Turner

Pjevač Joe Jonas (34) razvodi se od supruge, glumice Sophie Turner (27) nakon četiri godine braka. Joe je navodno podnio zahtjev za razvod 5. rujna, a vijest o razvodu potvrdila je Sophie na svom Instagramu.

- Nakon četiri krasne godine braka zajednički smo odlučili prijateljski završiti naš brak. Postoje brojne spekulacije zašto, vjerujte, ovo je bila zajednička odluka i iskreno se nadamo da svi poštujete privatnost nas i naše djece - napisala je. Kako su ranije tvrdili izvori bliski paru, problemi u njihovom braku postoje već zadnjih šest mjeseci.

- Joe se posljednjih mjeseci posvetio roditeljstvu. On je taj koji se već tri mjeseca brine o djeci - otkrio je izvor. Ne zna se gdje je Sophie bila u to vrijeme i zašto je Joe sve dužnosti preuzeo na sebe. Mjesecima nisu bili viđeni zajedno u javnosti, a već neko vrijeme Joe ne nosi svoj vjenčani prsten.

Bivši supružnici su također prodali vilu u Miamiju, kratko nakon što su ju kupili. Joe i Sophie upoznali su se 2016. godine, a zaručili su se godinu dana kasnije. Prvo dijete dobili su 2020. godine, a drugo dvije godine nakon.

Joe Jonas and Sophie Turner announce baby news

Dok se holivudske zvijezde i slavni pjevači rastaju, domaće zvijezde vole se više nego ikada. Ove godine se na našoj sceni slavilo, a brojni parovi objavili su vijesti o trudnoći. Neki su bebe i dočekali, dok ih drugi s nestrpljenjem iščekuju.

Ecija i Goran Belošević

Početkom srpnja je voditeljica Ecija Belošević (36) otkrila da sa suprugom Goranom Beloševićem čeka prvo dijete.

- Sretni i zahvalni! Hvala ti živote i hvala mali anđele što si nas izabrao za roditelje - napisala je Ecija uz fotografiju trudničkog trbuščića. Nešto kasnije imali su i zabavu na kojoj su otkrili spol bebe. Ispucali su konfete koji su bili plavi, što znači da par čeka sina.

- Mi već neko vrijeme znamo, vrijeme je da i vi saznate. Neka tata uvijek uskoči ako mama zaglibi kao na videu, i obrnuto. Ne brini, bit ćeš naša kap vode na dlanu dok god smo živi. Jedva te čekamo anđele naš - napisala je Ecija.

Goran i Ecija vjenčali su se u rujnu 2022. Sudbonosno 'da' izrekli su na malenom otoku Vrniku. Nives CelzijusSnježana Mehun SchillingerAntea Kodžoman te brojni drugi slavili su s mladencima na Korčuli.

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko

Manekenka Kaja Vidmar i bivši nogometaš Šime Vrsaljko (31) ove su godine objavili da čekaju drugo dijete, sina.

- Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga 'naslijediti' od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga - poručila je Kaja za Gloriju.

Par je kćerkicu Viktoriju dobio u travnju 2022. godine, a Šime iz prošlog braka sa suprugom Mateom ima sina Brunu.

Doris Pinčić Guberović i Davor Guberović

Glumica Doris Pinčić Guberović (35) otkrila je u veljači da je trudna s trećim djetetom, a kako je napisala Gloria, glumica je rodila 5. rujna, dan nakon svog rođendana.

- Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće - ispričala je tada Doris.

O vezi Doris i Davora saznalo se u ožujku prošle godine, a tek je u lipnju Doris prvi put pokazala novog dečka. Vjenčali su se u studenom kod matičara.

Adriana Ćaleta Car i Duje Ćaleta Car

Krajem srpnja ove godine, drugo dijete dobili su i Adriana i nogometaš Duje Ćaleta Car (26).

Par je 2021. godine dobio prvo dijete, sina Maura. Iste godine su se vjenčali kod matičara, a 2022. su pripremili veliko slavlje u Dubrovniku.

Iva Šulentić i Bruno Šunjić

Radosne vijesti su ove godine stigle i iz obitelji voditeljice Ive Šulentić (40). Voditeljica je u veljači tijekom emisije 'Kod nas doma' otkrila da čeka prvo dijete. Na kraju emisije u kojoj je s gošćom pričala o trudnoći je rekla:

- Apsolutno se slažem. Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googlea, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni.

U lipnju ove godine je rodila djevojčicu, ali nije htjela previše pričati o trudnoći. Nije se znalo ni tko je njen partner, ali su kasnije mediji doznali da je riječ o Bruni Šunjiću, sistem inženjeru.

Ema Mur i Sandro Mur

Glumica i manekenka Ema Mur iz Čakovca nedavno je prisustvovala premijeri filma 'The Palace' na Venecijanskom filmskom festivalu, u kojem ima i ulogu.

80th Venice Film Festival 2023, Red carpet “Kineo Award”

Tamo je pokazala da ona i njen suprug, poduzetnik Sandro Mur čekaju prinovu. Obukla je crnu haljinu koja je naglasila trudnički trbuščić.

Ema se za Sandra udala početkom ove godine u tajnosti, kako je tada Story doznao. Vjenčali su se u samoborskoj Gradskoj vijećnici.

Fani Stipković i Fernando Hierro

Bivša manekenka, novinarka i voditeljica Fani Stipković (40) i njen partner, bivši nogometaš Fernando Hierro (55) čekaju prvo zajedničko dijete. 

- Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo anđele - napisali su uz video na kojemu se može vidjeti Fanin trbuščić, a oboje nisu mogli sakriti svoju sreću. Fani bi uskoro trebala roditi.

Fani je vezu s Hierrom skrivala čak dvije godine, a početkom prosinca 2021. su uhvaćeni zajedno na Davis Cupu. Ubrzo su zajedno proslavili i Božić s Fernandovim sinom Alvarom.

Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović (42) i njen partner Tomislav Madžar (44) čekaju svoje prvo dijete. Vijest su za Večernji list potvrdili njihovi prijatelji ranije ove godine. 

Aleksandra i Tomislav uvijek su bili privatni oko njihove veze pa tako nisu htjeli komentirati trudnoću. Ipak, Aleksandra se pojavila na otvorenju jednog butika i pokazala svoj trudnički trbuščić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Aleksandra Prijović na drugom koncertu dovela posebnu gošću: 'Ljudi iz Varaždina su me spasili'
VEČER PUNA EMOCIJA

Aleksandra Prijović na drugom koncertu dovela posebnu gošću: 'Ljudi iz Varaždina su me spasili'

Popularna pjevačica opet je oduševila Varaždince na drugom koncertu u nizu, a i ovog puta fanovi su je obasipali plišanim medvjedićima