Show

Komentari 6

Na kavu s Konstraktom? Može, za nešto više od tri tisuće kuna

Na kavu s Konstraktom? Može, za nešto više od tri tisuće kuna

Dragi ljudi, ako želite biti u trendu i pjevati s Konstraktom, onda znate što vam je činiti. Djeca nam moraju biti zdrava, piše u objavi na specijalnoj Facebook stranici za dražbe u Srbiji

Na Facebook stranici, na kojoj se objavljuju dražbe, osvanula je ponuda za kavu s Konstraktom, pobjednicom Beovizije (srpska verzija Dore). Onaj tko ponudi najviši iznos, moći će uživati u društvu pjevačice, a sav novac bit će uplaćen sedmomjesečnoj bebi koja boluje od spinalne mišićne atrofije, piše Blic

Spinalna mišićna atrofija je teška, nasljedna, progresivna neuromuskularna bolest koja se obično dijagnosticira kod djece. Bolest karakterizira degeneracija donjih motoričkih neurona i najčešći je nasljedni uzrok smrti u prvim godinama života. Oboljelima oduzima mogućnost da hodaju, jedu ili dišu. 

Srpsku pjevačicu Konstraktu za ovaj pothvat kontaktirala je djevojka, koja je kasnije objavila ponudu na Facebooku. I ona sama ostala je ugodno iznenađena što je pjevačica pristala na takvu ponudu 'bez razmišljanja'. 

- Ovo divno biće pristalo je na moju molbu da izađe na kavu s nekim tko ponudi najvišu cijenu. Pa dragi ljudi, ako želite biti u trendu i pjevati s Konstraktom, onda znate što vam je činiti. Djeca nam moraju biti zdrava - napisala je djevojka u objavi. 

Najveći iznos koji je trenutno ponuđen za kavu s Konstraktom je 50.000 dinara, što je nešto više od 3200 kuna.

Najčitaniji članci