Obavijesti

Show

Komentari 39

Na prostitutke je trošio 16.000 kn na dan, ljubio je i svodnicu

Na prostitutke je trošio 16.000 kn na dan, ljubio je i svodnicu
12

SLAVI 54. ROĐENDAN Charlie Sheen je 80-ih godina postao ovisan o drogi, alkoholu i prostitutkama. Na poroke je trošio pozamašne iznose, a naposljetku najveći rashodi su mu alimentacije

VIDEO

Nekad je bio najplaćeniji glumac, zarađivao je 11 milijuna kuna po jednoj epizodi serije 'Dva i pol muškarca', a posljednjih godina njegovo pojavljivanje u javnosti i slava su se smanjili. Legendarni glumac Charlie Sheen danas je napunio 54 godine. Iza sebe ima mnoštvo skandala kojima je punio naslovnice stranih medija, ali sve manje novca. Neto vrijednost Charlieja Sheena sad ukupno iznosi 60 milijuna kuna, dok je prije 'težio' gotovo milijardu.

U.S. actor Charlie Sheen speaks during

Charlie je u svom životu imao razne faze. Od drogiranja i alkoholiziranja, priznanja da je HIV pozitivan, pa sve do vježbanja joge i zdravog hranjenja. 

Krajem 2015. razvratni život Charlieja Sheena rezultirao je HIV-om. Holivudski glumac spavao je s više od 5.000 žena, a jedna od njih ga je i tužila jer je prešutio da je zaražen. HIV-om ga je zarazila transseksualna prostitutka s kojom je imao spolni odnos.

- Svi oni koji su dolazili kod njega u vilu morali su potpisati ugovor o neotkrivanju podataka jer bi, u protivnom, slijedila tužba od 600 tisuća kuna. To se uglavnom odnosilo na prostitutke - rekla je Charliejeva bivša asistentica. 

Inače, Charlieju nije bio problem iskeširati po 16.000 kuna na jednu noć s prostitutkom.

- Moj život bi se dao svesti u samo tri riječi: droga, seks i alkohol - rekao je Charlie prije nekoliko godina.

Lelo Hex,  European Launch & Press Conference

Njegova raskalašenost smetala je njegovim roditeljima i bližoj rodbini pa je nakon njihove intervencije otišao na rehabilitaciju. Isprva nije uspio riješiti se poroka, ali se vraćao u ustanovu za rehabilitaciju i ako mu je vjerovati na riječ, već više od godinu dana nije popio ni kapljicu alkohola. 

- Odlično se osjećam. Nije bilo lako, ali sam uspio izaći iz toga svega. Ma čim sam ja uspio bez alkohola i droge jednom, znao sam da mogu opet jer imam to u sebi. I evo, i sad sam uspio - rekao je početkom godine.

Od 5.000 žena s kojima je spavao, s njih tri ima djecu. Bio je zaručen s Kelly Preston (53) za koju se šuškalo da ju je upucao u ruku, a ljubio je i najpoznatiju svodnicu Heidi Fleiss (53). Zbog njega je Heidi završila u zatvoru, ali ga je neizmjerno voljela. Bio je u braku s Donnom Peele, Denise Richards (48) i Brooke Mueller (42).

Mora im plaćati pozamašan iznos alimentacije što je zapravo i jedan od glavnih razloga zbog čega se njegovo bogatstvo drastično smanjilo posljednjih godina. Godišnje plaća više od tri milijuna dolara alimentacije. 

Glavni izvor prihoda bila mu je serija 'Dva i pol muškarca' koja se snimala od 2003. do 2015. Međutim, 2011. Charlie je dobio otkaz i njegovo mjesto zamijenio je Ashton Kutcher (41). Puno toga je utjecalo na njegov prestanak snimanja sitcoma. Vrijeđao je producenta serije Chucka Lorrea (66) te je tvrdio da je premalo plaćen za svoj posao. Tražio je 20 milijuna kuna po epizodi, što mu se nije ostvarilo pa je na setu često divljao. 

Twitter

Od snimljenih filmova, u arhivi svoje karijere ima i kućni porno uradak koji je snimio s bivšom djevojkom Nicolasa Cagea (55), glumicom Christinom Fulton (52). Iz Christinine kuće nestala su četiri računala, a na jednom od njih bila je sačuvana snimka seksa s Charliejem. Navodno je tehniku otuđio kućni majstor glumice, Ricardo Orozco. Sumnja na njega pala je nakon što je kontaktirao Sheenove odvjetnike kako bi saznao hoće li mu isplatiti novac kako ne bi objavio ili prodao pornić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu